BŘEZEN - MĚSÍC TOSKÁNSKÉ KUCHYNĚ V NH PRAGUE CITY

II Giardino restaurant 2
21. Únor 2017 | Redakce LUXUS.cz | čtenost po 30 dnech je 13326

V restauraci Il Giardino hotelu NH Prague City proběhně v termínu od 2. do 25. března 2017 speciální kulinářská akce Měsíc toskánské kuchyně. Tým restaurace v čele se šéfkuchařem Danielem Bukowskim přivítá šéfkuchaře Emanuela Valliniho.

Daniel Bukowski, šéfkuchař NH Prague City

Daniel Bukowski, šéfkuchař NH Prague City

Emanuel Vallini je mediálně známou a uznávanou osobnost italské gastronomie, který představí české veřejnosti to nejlepší ze svých toskánských specialit, vše pod značkou ´Officina Vallini´.

Emanuele Vallini

Emanuele Vallini

4-chodové menu v ceně 990 Kč zahrnuje Křupavé Coccoli di pane se smaženou šalvějí, Paccheri s kachním ragú na červeném víně, Treska po livornsku s rajčatovým pyré a Tiramisu.

Paccheri s kachním ragú na červeném víně

Paccheri s kachním ragú na červeném víně

„Pokud myslíte srdcem a pracujete rukama, vytváříte emoce,” tvrdí Emanuele Vallini, známá tvář italské kulinářské školy, který v současné době vystupuje na televizních stanicích RAI 1 nebo Sky Italy 7.

II Giardino restaurant 1

II Giardino restaurant 1

Touto měsíční akcí chce restaurace nejen přiblížit toskánskou kuchyni a výjimečnou osobnost Emanuela Valliniho, ale představit i kulturu a atmosféru tohoto kousku Apeninského poloostrova.

Křupavé Coccoli di pane se smaženou šalvějí

Křupavé Coccoli di pane se smaženou šalvějí

Měsíc toskánské kuchyně bude završen nedělním toskánským brunchem, 26. března 2017 od 11:30 hod v restauraci II Giardino. Akce se koná pod záštitou Velvyslanectví Italské republiky v Praze.

Galerie

Daniel Bukowski, šéfkuchař NH Prague City
Emanuele Vallini
Paccheri s kachním ragú na červeném víně
II Giardino restaurant 1
Křupavé Coccoli di pane se smaženou šalvějí