BŘEZEN - MĚSÍC TOSKÁNSKÉ KUCHYNĚ V NH PRAGUE CITY
V restauraci Il Giardino hotelu NH Prague City proběhně v termínu od 2. do 25. března 2017 speciální kulinářská akce Měsíc toskánské kuchyně. Tým restaurace v čele se šéfkuchařem Danielem Bukowskim přivítá šéfkuchaře Emanuela Valliniho.
Daniel Bukowski, šéfkuchař NH Prague City
Emanuel Vallini je mediálně známou a uznávanou osobnost italské gastronomie, který představí české veřejnosti to nejlepší ze svých toskánských specialit, vše pod značkou ´Officina Vallini´.
Emanuele Vallini
4-chodové menu v ceně 990 Kč zahrnuje Křupavé Coccoli di pane se smaženou šalvějí, Paccheri s kachním ragú na červeném víně, Treska po livornsku s rajčatovým pyré a Tiramisu.
Paccheri s kachním ragú na červeném víně
„Pokud myslíte srdcem a pracujete rukama, vytváříte emoce,” tvrdí Emanuele Vallini, známá tvář italské kulinářské školy, který v současné době vystupuje na televizních stanicích RAI 1 nebo Sky Italy 7.
II Giardino restaurant 1
Touto měsíční akcí chce restaurace nejen přiblížit toskánskou kuchyni a výjimečnou osobnost Emanuela Valliniho, ale představit i kulturu a atmosféru tohoto kousku Apeninského poloostrova.
Křupavé Coccoli di pane se smaženou šalvějí
Měsíc toskánské kuchyně bude završen nedělním toskánským brunchem, 26. března 2017 od 11:30 hod v restauraci II Giardino. Akce se koná pod záštitou Velvyslanectví Italské republiky v Praze.