Jedinečný liberecký Clarion Grandhotel Zlatý Lev oslavuje svátky jara speciálním velikonočním menu

11. Duben 2017 | Redakce LUXUS.cz | čtenost po 30 dnech je 15509

Již více jak 110 let slouží svým hostům Clarion Grandhotel Zlatý Lev, který najdete v parkové zóně města Liberce, v sousedství libereckého zámku. Tento luxusní hotel je vyhledávaný nejen pro svoji jedinečnou atmosféru, špičkové služby, příjemné ubytování a skvělou lokalitu, ale také pro pohostinnost té nejvyšší úrovně.

Hosté hotelu i široká veřejnost mohou navštívit vyhlášenou kuchyni místní restaurace Benada Restaurant. Pochutnat si zde mohou jak na klasických českých jídlech, tak na jídlech mezinárodní kuchyně. Všechna jídla jsou připravována z kvalitních surovin, v moderním pojetí. O vysoké kvalitě restaurace svědčí ocenění Nejlepší restaurace Libereckého kraje pro rok 2012.

Restaurace Benada Clarion Grandhotelu Zlatý Lev osloví hosty přátelskou atmosférou a vysokou úrovní gastronomie i servisu. Šéfkuchař Robert Sklenář spolu se svým týmem dbá o to, aby všechny suroviny byly čerstvé a kvalitní. Zvláštní péči věnuje také přípravě jídel a standardům profesionálního osobního přístupu.

Ke specialitám domácí i mezinárodní kuchyně si hosté mohou dopřát vybraná místní i mezinárodní vína, s jejichž výběrem jim školený personál rád poradí. Kromě tradiční nabídky nabízí Benada Restaurant také nabídky speciální, které se váží k danému ročnímu období nebo svátku. Takovou nabídkou je také speciální velikonoční menu.

Ingredience ve velikonočním menu použité jsou úzce spjaty se svátky jara. Jako předkrm je nabízena Marinovaná rolka z králičího hřbetu v karotkové drobence se špenátovou sedlinou a jablečným gelem. Po něm následuje osvěžující a zdravá polévka - Kopřivový krém s pečenou galantinou z jarního kuřete a sázeným křepelčím vejcem.

Také v hlavním chodu nesmí chybět sezónní suroviny. Konfitované telecí kolínko v červeném víně na slaninovém suflé s medvědím česnekem a pečená raviola plněná drůbežími játry potěší všechny milovníky dobrého masa. Sladkou tečkou na konec je Medový dort s ořechovým tvarohem a mandlovou oplatkou. Toto speciální velikonoční menu za 450 korun si můžete objednat na telefonu: 485 256 761, nebo na emailu: fb.ghzl@clarion-hotels.cz.

Galerie

Rozhovory

CLARION GRANDHOTEL ZLATÝ LEV LIBEREC