JíDLO & VíNO

Poznejte výjimečnou gastronomii v restauraci Salabka

14.2.2017

Překvapující kombinace, tradiční recepty, moderní pojetí, čerstvé a kvalitní suroviny...To je alfou i omegou kuchyně restaurace Salabka. Ať již ochutnáte kterýkoliv z pokrmů připravených týmem šéfkuchaře Petra Kunce, oceníte nápaditost autorsky sestavených jídel, souznění i kontrast použitých ingrediencí a styl, s jakým je pokrm podáván.

Foto: Michael Tomeš

9. a 10. února se konala tradiční AUDIENCE GRAND CRU CLASSÉ BORDEAUX

14.2.2017

Slavnostní banket byl vyvrcholením dvoudenní degustace vinařské akce Audience Granc Cru Classé Bordeaux, pořádané v Rothmayerově sále Pražského hradu. Jako tradičně druhý týden v únoru přijelo na 40 nejprestižnějších vinařství z Bordeaux představit české odborné veřejnosti aktuální ročník, který přichází na trh – tentokrát ročník 2014.

Restaurace Aromi je domovem pravé italské kuchyně

9.2.2017

Italská restaurace Aromi, která sídlí na pražském Náměstí Míru, nabízí širokou škálu čerstvých ryb a mořských plodů. Je v ní prezentována italská kuchyně, v níž je kladen hlavní důraz na původní kvalitní a čerstvé italské suroviny, ze kterých jsou jídla připravována.

Subscribe to RSS - Jídlo & Víno