KOKTEJLY V PODÁNÍ MATTHIASE GIROUDA SI MŮŽETE VYCHUTNAT V BUDDHA BAR RESTAURANT
Od úterý 23.2. do neděle 28.2. budou mít návštěvníci pražské Buddha Bar Restaurant, Jakubská 8, Praha 1 možnost obdivovat až neuvěřitelné barmanské umění Pařížana Matthiase Giroud.
Mathhias představí každý večer nové neodolatelné koktejly připravené speciálně pro Prahu s jeho vlastní recepturou, a vy budete mít jedinečnou možnost vychutnat si specifické drinky podávané speciálním způsobem.
Fashion Fresh
Nyní si můžete vychutnat Fashion Fresh ( no alcoholic ) z kategorie Fashion nature by Buddha bar na báze čerstvých džusu z jablka ,řepy, manga a rebarborový marmelády s kapkou yuzu (japonský citrus) a zázvoru.
Purple Mount
Další výjimečně chutný drink Purple Mount na bází vodky infuzované bylinkou damiana z Jižní Ameriky která je proslulá svojí afrodiziakální sílou, džusem s červených ovocí typu malina, jahoda, rybíz apod. zakončený pěnou s růží a červené řepy.
Fly And Sweet
Za ochutnání také stojí Fly And Sweet, je z kategorie Smoke in the Wood by Buddha bar, ve které se zauzují nebo různě zakuřují drinky. Tento koktejl je z japonské whisky, Umeshu ( japonské švestkové víno) červeného vermutu a je zakouřený dřevem z třešně.
Street White Angel
A nesmím zapomenout na Street White Angel, který byl vybrán z kategorie Street Art Collection 20 years anniversary by Buddha bar, ve které jsou zařazeny nejlepší koktejly k 20.výročí Buddha baru. Street White Angel je na bází rumu infuzovaného levandulovým esenciálním olejem a mixu džusu brusinek, maracuji, limetky a malin se sirupem z ibišku a zázvoru.
Musím říct že míchání koktejlů v podání Matthiase je opravdu super podívaná, show jak udí drink s whisky vás ohromí, ta chuť a neodolatelná vůně je opravdovým zážitkem pro vaše chuťové buňky. Fusion vodka s vyluhovanou bylinkou Damiana, působící jako afrodiziakum chutná výtečně. Pochutná si i ten kdo neholduje alkoholu jako takovému. Vydejte se do Buddha Baru a nenechte si tento zážitek se spoustou chutí rozhodně ujít!
Matthias vyrůstal na na Guaeloupe, francouzském ostrově v Karibiku, a tak měl k míchaným nápojům blízko už od dětství. Otec byl barman a matka pracovala pro síť luxusních francouzských rezortů Club Med. Již v 18 letech získal barmanský diplom. Díky neustálému hledání nových vjemů rostl Matthiasův úspěch a stal se šéfem všech barů Bar & Restaurant konceptů po celém světě. Jeho know-how a zvědavost mu umožňují vytvářet a přizpůsobovat koktejly na míru. Výsledkem jsou unikátní úžasné signature drinky pro každé místo, které navštíví.