LETNÍ KURZY VAŘENÍ A KULINÁŘSKÉ KOUZLO NA ZÁMKU CHATEAU HERÁLEC BOUTIQUE HOTEL & SPA BY L’OCCITANE*****
Chcete svou dovolenou spojit s nevšedním zážitkem a jste milovníky dobré gastronomie? Máme pro vás tip, jak si můžete užít vše dohromady. Lokální dodavatelé, čerstvé suroviny, filozofie „slow food“ a zážitkové gurmánské menu plné chuti. To je prostě záruka špičkové zámecké kuchyně vysočanského hotelu Chateau Herálec Boutique Hotel & Soa by L’OCCITANE *****.
Zámecká restaurace Honoria se pyšní výtečným jídlem i nevšední zcela jedinečnou atmosférou. To celé pak podtrhuje zcela jedinečná poloha v nejstarších prostorách zámku, v místech bývalé středověké pevnosti.
Ty nejchutnější letní snídaně vás čekají na zámku Chateau Herálec. Pochutnat si tu můžete na živém jogurtu, domácích ovocných moštech i výborné kávě s nejoblíbenějšími smetanovými „mamánkami“ z farmy Úhořilka. Debužírovat přitom můžete nejen v interiéru zámku, ale i na nádvoří zámku nebo pěkně romanticky ve dvojici v anglickém parku.
Spolu se zdejším šéfkuchařem Petrem Špinkem tu pak můžete poodhalit roušku tajemství jeho umění, a to tehdy, když se zúčastníte zdejší letní novinky – zámeckých kurzů vaření. Pravé kulinářské chutě a kvalitu lokálních bio produktů zažijete pouze na zámku Chateau Herálec.