Callaway přichází s novinkou Big Bertha Beta, holemi s puncem exkluzivity

24.2.2017

Značku Callaway založil roku 1982 Ely Callaway. Měl jasný plán - doručit ověřitelně lepší a příjemně odlišné produkty. Díky své prozíravosti se z malého výrobce luxusních wedgí a putterů stala největší světová firma, jež vyrábí prémiové golfové produkty. Své výrobky stále inovuje, takže se mají její klienti stále na co těšit.

II Giardino restaurant 2

BŘEZEN - MĚSÍC TOSKÁNSKÉ KUCHYNĚ V NH PRAGUE CITY

21.2.2017

V restauraci Il Giardino hotelu NH Prague City proběhně v termínu od 2. do 25. března 2017 speciální kulinářská akce Měsíc toskánské kuchyně. Tým restaurace v čele se šéfkuchařem Danielem Bukowskim přivítá šéfkuchaře Emanuela Valliniho.

La Finestra in Cucina se specializuje na přípravu mas pocházejících z bio farem

16.2.2017

Restaurace La Finestra in Cucina byla otevřena v roce 2009. Je druhou restaurací italského šéfkuchaře Riccarda Lucqueho. Hlavním benefitem restaurace je možnost sledovat dílo šéfkuchaře Tomáše Juříka, který připravuje Vámi vybraný pokrm přímo v srdci kuchyně. La Finestra se zaměřuje na různé masové speciality.

Prožijte "Příběh křišťálu Moser" v pražském Obecním domě

16.2.2017

Od 9. února do 22. března se v Obecním domě v Praze koná unikátní výstava oslavující 160 let křišťálové krásy.

Poznejte výjimečnou gastronomii v restauraci Salabka

14.2.2017

Překvapující kombinace, tradiční recepty, moderní pojetí, čerstvé a kvalitní suroviny...To je alfou i omegou kuchyně restaurace Salabka. Ať již ochutnáte kterýkoliv z pokrmů připravených týmem šéfkuchaře Petra Kunce, oceníte nápaditost autorsky sestavených jídel, souznění i kontrast použitých ingrediencí a styl, s jakým je pokrm podáván.

Foto: Michael Tomeš

9. a 10. února se konala tradiční AUDIENCE GRAND CRU CLASSÉ BORDEAUX

14.2.2017

Slavnostní banket byl vyvrcholením dvoudenní degustace vinařské akce Audience Granc Cru Classé Bordeaux, pořádané v Rothmayerově sále Pražského hradu. Jako tradičně druhý týden v únoru přijelo na 40 nejprestižnějších vinařství z Bordeaux představit české odborné veřejnosti aktuální ročník, který přichází na trh – tentokrát ročník 2014.

Liberecký Clarion Grandhotel Zlatý Lev Vás zve na vynikající Valentýnské menu

13.2.2017

Clarion Grandhotel Zlatý Lev, ležící v historické části Liberce, slouží svým hostům již od roku 1906. Hotel disponuje celkovou kapacitou 117 pokojů.

Restaurace Aromi je domovem pravé italské kuchyně

9.2.2017

Italská restaurace Aromi, která sídlí na pražském Náměstí Míru, nabízí širokou škálu čerstvých ryb a mořských plodů. Je v ní prezentována italská kuchyně, v níž je kladen hlavní důraz na původní kvalitní a čerstvé italské suroviny, ze kterých jsou jídla připravována.

Unikátní kyselku Krondorf budete jen těžko srovnávat s ostatními vodami

7.2.2017

Krondorfská kyselka, která pochází z Doupovských hor, je bohatě mineralizovaná voda velmi příjemné chuti, jež navíc obsahuje ve zvýšeném množství křemík a přírodní oxid uhličitý přímo ze zdroje. Její unikátní složení podporuje trávení, čímž je předurčena k využití v zážitkové gastronomii.