MIDTOWN GRILL RESTAURANT PŘEDSTAVUJE NOVÝ KONCEPT „Steakové a humrové pátky“

14. Srpen 2017 | Redakce LUXUS.cz | čtenost po 30 dnech je 17849

V restauraci Midtown Grill v hotelu Marriott Prague v Celnici se proměnil koncept oblíbených pátečních gourmet večerů. Ve stylu servírovaného brunche se živou hudbou si můžete nově vychutnat „Steakové a humrové pátky“.

Speciální balíček v ceně 1250 Kč na osobu zahrnuje: uvítací drink v Bourbon Baru, Amuse Bouche, předkrm – připravený přímo před hosty, polévku, hlavní chod – na výběr selekce skvělých steaků tenderloin, rib eye, rump steak a půlka humra připravených na přání, dezert, láhev vína pro dvě osoby, nealkoholické nápoje, kávu a čaj. Hosté večera mohou využít i bezplatné parkování.

Na první pohled netradiční kombinace steaků a humrů se snoubí se servisem přímo u stolu. Věřím, že naše novinka osloví nejen stále hosty, ale i další fanoušky těchto skvělých delikates,” tvrdí Štěpán Dvořák, Restaurant General Manager Midtown Grill a Bourbon Baru hotelu Marriott Prague.

Steaky v Midtown Grill připravuje šéfkuchař Jan Wiesner na speciálním Montague steakovém grilu, známém pro své grilování při vysokých teplotách, které zachová steakům přirozené chutě a šťávy. Hotel Marriott je jedno z mála míst v České republice, kde se servírují steaky přímo z Creekstone Farm v USA, známé pro své prvotřídní hovězí Black Angus. Atmosféru pravého amerického steakhousu doplňuje i interiér, typický okázalým koženým nábytkem a tmavým dřevem.

Galerie