Na začátku září se bude v Praze hodovat v oblacích

22. Srpen 2017 | Redakce LUXUS.cz | čtenost po 30 dnech je 15026

Mimořádná událost zážitkové gastronomie v podobě hodování v oblacích se vrací do Prahy! A místo pouhého víkendu – jako tomu bylo v minulých letech – nabídne Pražanům i návštěvníkům české metropole hned deset dní plných různých variací této světově oblíbené atrakce. Vedle obligátní večeře se v oblacích budou servírovat také pozdní snídaně či obědy nebo se zde bude podávat drink.

Dlouho očekávaná akce se uskuteční od 1. do 10. září v Riegrových sadech na Vinohradech, odkud je překrásný výhled na Prahu, a to zvláště při západu slunce. Navíc se vše bude odehrávat uprostřed krásně zeleného parku. Hosté zažijí adrenalinové napětí vyvolané sezením ve volném prostoru a romantickou atmosféru s úchvatným výhledem na pražské historické centrum.

To vše samozřejmě podpoří mimořádný gurmánský zážitek, neboť na plošině se budou servírovat delikatesy připravené slavným michelinským šéfkuchařem Rolandem Huberem. Roland Huber vaří v restauraci Le Ciel, která sídlí v luxusním vídeňském hotelu The Grand. Vaří ze sezónních a lokálních surovin, rád používá třeba úhoře z Neziderského jezera, jehněčí maso z Alp, čerstvý chřest či houby.

A jak probíhá samotné hodování v oblacích? Dvaadvacet hostů usedne kolem prostorného stolu na speciální pohodlná křesla, ke kterým je každý připásán bezpečnostními pásy. Poté je plošina vyzdvižena do vzduchu, kde šéfkuchař servíruje buď tříchodový oběd, nebo o jeden chod bohatší večeři. V odpoledním čase je nádherný výlet do výšky zpestřen sklenkou šampaňského či jiného drinku.

Kulinární události Večeře v oblacích se pořádají ve 40 zemích světa a zúčastnily se jich již desítky tisíc zájemců! Pokud se chcete této mimořádné události zúčastnit i Vy, na stránkách www.dinnerinthesky.cz si můžete zakoupit dárkové poukazy či zarezervovat termíny.

Galerie