TO NEJLEPŠÍ Z MAĎARSKA V PRAŽSKÉM BUDDHA-BARU:

24. Duben 2015 | Redakce LUXUS.cz | čtenost po 30 dnech je 16083

DEGUSTACE TOKAJSKÝCH VÍN A SIGNATURE KOKTEJLY OD ÁDÁMA VINCZE

Tento týden, konkrétně ve dnech od 21. - 25. dubna, můžete v Buddha-Bar Restaurant Prague objevovat chutě Maďarska. Těšit se mohou hlavně milovníci dobrého vína a netradičních koktejlů. Od úterý do soboty bude za barem hostovat i Ádám Vincze, Bar Manager z budapešťské pobočky sítě Buddha-Bar. V rámci této příležitosti zde bude připravovat speciální míchané nápoje a představí tu o své vlastní signature drinky.

Včera v baru proběhla degustace tokajských vín. Svá vinařství zde představili maďarští vinaři z oblastí Dizsnókö, Szent Tamás a Sauska. V rámci degustace tu hosté mohli ochutnat celkem 13 tokajských vín, např. Mád Furmint 2013 (Szent Tamás), Tokaji Late Harvest 2012 (Disznókö) nebo i Cuvee 7 Villány 2011 (Sauska). Od osmi hodin tu pa probíhala večeře sladěná s vínem. Menu se skládalo ze 4 chodů, Ceviche z mořského vlka s gaucamole, hovězího Tataki s omáčkou Ponzu, grilované kalamáry s omáčkou z Pesmol a sladkou kokosovou rýží s jahodami.

Ještě stále si můžete pochutnat na skvělých Signature koktejlech od Ádáma Vincze, jenž běžně působí v Buddha-Bar Hotelu Klotild Palace v Budapešti od roku 2012. V Praze předvádí své vysoké barmanské umění a pro hosty připravuje to nejlepší z vlastních koktejlových receptur.

Galerie

Rozhovory

BUDDHA-BAR PRAGUE