NOVÉ JARNÍ MENU V BUDDHA-BARU - ÚTOK NA VAŠE CHUŤOVÉ BUŇKY

27. Květen 2015 | Redakce LUXUS.cz | čtenost po 30 dnech je 16155

Kdo ještě nenavštívil Buddha-Bar v Praze na Starém Městě, rozhodně by tak měl učinit. Jedná se o koncept luxusních restaurací, které mají zastoupení v Paříži, New Yorku, Bjrútu, Monte Carlu, Moskvě... Restaurace v srdci Prahy je rozdělena do dvou pater na barovou část a restauraci. Na první pohled vás okouzlí její bohatě zdobený interiér, kterým se nese příjemná exotická world music. Na své si v Buddha-Baru přijdou všechny vaše smysly.

To hlavní je ovšem chuť výborné pan-asijské kuchyně, kvůli které se do restaurace budete jistě rádi vracet. Na jaro pro vás šéfkuchař připravil nové menu, které byste určitě měli ochutnat. Nahlédněte do něj níže:

Mořský vlk na způsob ceviche

Hovězí žebra na čínský způsob

Grilované kalamáry s omáčkou „Pesmol“

Citrónový koláč s karamelizovanými pistáciemi

V Buddha-Bar pro své zákazníky také pravidelně připravují různé zajímavé akce. Například večer se šéfkuchařem Lukášem Želechovským Across Asia, na který se můžete těšit 17. 6.

Galerie

Rozhovory

BUDDHA-BAR PRAGUE