Pro restauraci BORGO Agnese není problém jakýkoliv gastronomický způsob ani servis

31. Červenec 2017 | Redakce LUXUS.cz | čtenost po 30 dnech je 12937

Restaurace BORGO Agnese funguje již od roku 2008. Je zaměřena na středomořskou kuchyni s hlavním důrazem na čerstvost podávaných surovin a s využitím sezónních potravin a produktů, které jsou mnohdy domácí výroby.

Pokrmy připravované v BORGO Agnese mají jednoduchou, avšak rafinovanou úpravu, díky níž je vyzdvihnuta a podtrhnuta jedinečná chuť podávaných jídel. Kuchyni vede šéfkuchař Michal Prachař, který se svým týmem připravuje obědové týdenní i víkendové menu, ale také menu degustační, která v BORGO Agnese nabízí celkem tři.

Zajít sem můžete na degustační menu Petit, Grand a SLOW FOOD. V rámci posledně zmíněného si budete dopřávat mimo jiné Soave classico 2015, DOC, Monte del Frá, Veneto a Mušle svatého jakuba s gazpachem ze zelených jablek a kaviáru z mořských řas, nebo Chardonnay 2015, IGT, Antico Fuoco, Veneto a Krém z tuřínu s guianciale a hráškem.

V BORGO Agnese jsou také schopni připravit pro libovolný počet hostů rauty, bankety, garden party, plesy, nebo servírovat vícechodová menu. Zajišťují gastronomický servis na svatebních hostinách, narozeninových party, sportovních a společenských akcích, firemních i privátních večírcích. Rádi Vám uvaří u Vás doma a ve Vaší kuchyni i s vlastním personálem.

Galerie