RESTAURACE LE GRILL ODSTARTOVALA LETNÍ SEZÓNU

16. Květen 2014 | Redakce LUXUS.cz | čtenost po 30 dnech je 15763

V rámci toho nabídne restaurace Le Grill nové chřestové menu, každodenní grilování, Moët Chandon Lounge a mnoho dalšího…

Hosté tak budou moci ochutnat chřestové menu, skvělé maso a ryby připravené na zahradním grilu. Posedět zde však můžete i jen tak, třeba při sklence dobrého vína anebo koktejlu na terase Moët Chandon lounge. Od 4. 6. 2014 pak se budete moci zúčastnit grilování s živou hudbou a vaření letních specialit, sendvičů a salátů. Toto tematické grilování bude probíhat každou středu. Nové menu nabízí i Two Steps bar.

Čerstvý chřest a jahody jsou hlavními ingrediencemi letošní letní sezóny, a proto je šéfkuchař Marek Fitchner zakomponoval do sezónního menu, kde se s ním střetnete v neotřelé podobě. Pochutnat si tak budete moci například na krému z bílého chřestu s pečenými brambory a medvědím česnekem, mořské štice s omáčkou z ryzlinku na pyré ze zeleného chřestu, podávaný s chřestem a jahodovým práškem, a dále pak na dezertu jahodové pěně s čerstvými jahodami a kandovaným chřestem.

Menu bude podáváno v restauraci až do 25. 6. 2014 v zimní zahradě i na terase. Dvouchodové menu je k dostání za 460,- Kč, 3 chody pak za 580,-.

                                                                                                                                                   

 

Galerie