Svatý Martin v Le Grill

03. Listopad 2016 | Redakce LUXUS.cz | čtenost po 30 dnech je 12339

Napříč rokem bychom našli jen méně oblíbený gastronomický svátek jako jsou Svatomartinské hody. 11. listopad patří v Čechách i na Moravě holdování dobrému mladému vínu a pokrmům z hus na všechny způsoby.

Na delikátní menu v tónu svatého Martina se můžete těšit i v Michelinem doporučované restauraci Le Grill sídlící v 5* hotelu The Grand Mark. Husí porkmy si užijete v období mezi 11. a 13. listopadem od poledne až do 22:30.

A co si pro Vás šéfkuchař Ondřej Koráb připravil? Těšit se můžete na kulinářské dobroty od husího kaldounu s brandy a cibulovou marmeládou přes tradiční pečené husí prso s podzimním dýňovým pyré a vanilkou schovanou v červeném zelí až po švestkový sorbet s ukrytým vínem.

Celé menu budou doprovázet vína vybraných vinařů z Moravy, které Vám dle rad a zkušeností hotelového someliéra odprezentuje restaurační personál. Dopřejte si chvilku klidu a dobré gastronomie v restauraci Le Grill a užijte si výtečný večer s přáteli či s drahou polovičkou.

Galerie