V restauraci Mirellie jsou čerstvé suroviny samozřejmostí

08. Březen 2017 | Redakce LUXUS.cz | čtenost po 30 dnech je 16643

Restauraci Mirellie najdete v samém srdci pražských Dejvic. Již po příchodu do ní na Vás dýchne její rodinná atmosféra. Je vidno, že její zaměstnance práce baví. Milují ji a zaleží jim na tom, aby byl každý host spokojen. Pokud jste v restauraci ještě nebyli, je čas to napravit.

Pochutnat si zde můžete na kreativních variacích českých i mezinárodních jídel, gurmánských salátech a vůbec nejčerstvějších mořských ryb a plodů. Kuchaři Mirellie pracují se sezóními surovinami a nebojí se netradičních kombinací.

Naši redakci z předkrmů zaujaly Marinované pečené papriky s česnekem, panenským olejem a Feta sýrem. Restaurace nabízí take tři rybí předkrmy, z nichž je asi nejméně obvyklé Carpaccio z chobotnice. Polévky jsou zde, kromě tradičního vývaru, laděny do středomořského stylu.

Z nabídky ryb můžete okusit Kalamáry na grilu, Slávky na bílém víně, Grilované filety z lososa a tuňáka, nebo grilovanou pražmu královskou. Mirellie má také velký výběr domácích těstovin, dát si zde můžete italské risotto či španělskou lahůdku paellu. Pro milovníky pořádného kusu masa můžeme doporučit Telecí Karé na rukolovém lůžku s cherry rajčátky a parmesanem.

Chybí-li vám moře, léto a lehké, zdravé jídlo, zavítejte do Mirellie. Postarají se zde nejen o jedinečný gastronomický zážitek.

Galerie