ZDRAVÉ RAW DEZERTY V CACAO PRAGUE

17. Březen 2016 | Redakce LUXUS.cz | čtenost po 30 dnech je 15543

V Cacao Prague samozřejmě reagují také na nejnovější trendy a v nabídce mají zařazené raw dezerty rozmanitých chutí. Hlavní surovinou pro výrobu raw dezertů jsou oříšky, ovoce, med nebo sirupy, například agávový nebo javorový.

Raw dezerty se dostávají na jídelníček moderní gastronomie stále častěji. Předností je určitě zachování vitamínů v potravině a také blahodárné nutriční hodnoty. Ty se v potravině zachovají díky absenci tepelné úpravy, kdy se pokrm upravuje při teplotách nižších než 40 °C.

V Cacao Pague můžete ochutnat lahodný jahodový raw dort, který je kombinací jahod, kokosového oleje a je oslazen pouze sirupem z agave. A vaše chuťové pohárky jistě ocení také báječný pomerančový a čokoládový raw dezert. Všechny raw dezerty jsou samozřejmě bez jakýchkoliv umělých přísad, barviv, a konzervačních látek. Nenechte si ujít příležitost a zajděte si pochutnat na výborném dezertu.

Galerie