22 nejlepších restaurací v České republice získalo prestižní ocení třemi zlatými lvy

Hana Benešová
11. Leden 2019

Celkem 22 ze 104 oceněných restaurací v České republice získalo nejvyšší ocenění kvality, tři zlaté lvy v prestižním nezávislém hodnocení projektu Nejlepší restaurace pro rok 2019.

Celkem získalo ocenění ve formě známky s jedním, dvěma a třemi zlatými lvy 104 restaurací. Tak jako každoročně se na pultech knihkupectví objevuje v těchto dnech knižně vydaný přehled oceněných restaurací, v níž jsou užitečné informace pro návštěvníky a bohatý doprovod fotografií interiérů restaurací a pokrmů. Generálním partnerem projektu je PPF banka.

Výsledek hodnocení pro rok 2019 – nejlepší z nejlepších

Nejvýše oceněné restaurace s pečetí se třemi zlatými lvy nabízejí záruku neobyčejného zážitku, setkání s vrcholnou gastronomií a bezchybnou obsluhou. Restaurace jsou abecedně řazeny. 

Alcron, Augustine Restaurant, Aureole, Bellevue, Coda, Field, Francouzská restaurace Art Nouveau,Grand Cru Restaurant & Bar, Kampa park, La Finestra in Cucina, La Veranda, Oblaca, Paloma Průhonice, Piano Nobile, Salabka Restaurant, Sarah Bernhardt Resturant, SOHO, Terasa u Zlaté studně, U malířů 1543, V Zátiší,Zdenek's Oyster Bar,Zlatá Praha. 

Přehled oceněných restaurací

Aktuální přehled oceněných restaurací pro rok 2019 přináší kvalitně polygraficky zpracovaná kniha v pevné vazbě a na kvalitním papíru. Přehledná infografika, krásné fotografie restaurací a nabízených pokrmů a užitečné informace o konceptu restaurace a šéfkuchaři využije každý gurmet při plánování návštěvy restaurace. Pečeť se zlatým lvem je garancí kvality.

O projektu hodnocení

Hodnocení restaurací vychází z pečlivě připravené metodiky a je realizováno týmem padesáti nezávislých hodnotitelů. Hodnotitelé projektu jsou zkušení gurmeti, hýčkaní nejlepšími restauracemi po celém světě, na jejich úsudek se můžeme vždy spolehnout. Hodnocení restaurací je průběžné a výsledky jsou platné pro celý rok následující po zveřejnění výsledků. Je důležité poznamenat, že nejde o komerční prezentace restaurací, restaurace za uvedení ve výběru nic neplatí a pořadí nemohou nijak ovlivnit. Jediným kritériem pro uvedení je dosažený výsledek a spokojenost hosta.