Buddha-bar restaurant zahájil zimní brunchovou sezónu

11. Prosinec 2018 | Redakce LUXUS.cz | čtenost po 30 dnech je 17803

Luxusní asianfusion restaurace Buddha-Bar v centru Prahy opět zahajuje sezónu nedělních brunchů s bohatým výběrem dobrého jídla. Brunchové menu sestavil šéfkuchař Honza Voráček a milovníci exotických i západních chutí z něho budou nadšeni.

Najdete zde vybrané speciality ze stálého menu, jako hovězí wok s thajskou bazalkou nebo sushi v prémiové kvalitě, ale také třeba ústřice, proslavený kuřecí salát nebo ovoce a dorty. Vyberou si i zastánci zdravého stravování. Lákavou položkou nejen pro ně určitě bude ceviche z mořského vlka “uvařený” v limetkové šťávě nebo třeba tuňákový tartar s avokádem.

Cena brunche je 1 090 Kč za 1 osobu. Děti do 5 let mají návštěvu zdarma, pro děti od 6 do 12 let je cena 645 Kč. V ceně je kromě neomezené konzumace pokrmů také káva, čaj, horká čokoláda, výběr džusů a voda. Skvělé je, že pro rodiny s dětmi tu je animátorka a dětský koutek. Velkým lákadlem pro děti je potom určitě čokoládová fontána.

Zimní brunchové hody 2018 budou probíhat v Buddha-Bar Restaurantu každou neděli od 12 do 16 hodin. Rezervace na www.buddha-bar.cz.

 

V Buddha-Bar Restaurantu se můžete těšit na několik nových jídel. Z nich zmiňme třeba Kachní « foia gras » s jablky tří chutí, Asijský Hovězí Tatarák „Tacos Style“, Krém ze Sladkých Batátů a Kokosu a mnoho dalších. Vychutnat si tu s přáteli můžete také některý z nových koktejlů, jejichž autorem je šéfbarman Pavol Kulich.

 

 

.

 

Galerie

Rozhovory

BUDDHA-BAR PRAGUE