ČERVNOVÉ JEDINEČNÉ CHŘESTOVÉ MENU RESTAURACE AQUARIUS V ALCHYMIST HOTEL PRAHA

Michal Hutta
12. Květen 2014

 Pro všechny mlsné jazýčky tu máme červnovou nabídku jedinečného menu, kterou si pro vás uchystal šéfkuchař luxusní restaurace AQUARIUS V ALCHYMIST HOTEL PRAHA. Jedná se o oslavu chřestové sezóny lahodným menu, jež tuto tradiční jarní zeleninu obsahuje upravenou mnoha různými způsoby. Nenechte si ujít tuto jedinečnou lahůdku, kterou většina domácností bohužel neumí vůbec upravit. Chřest má výtečnou chuť a zcela výjimečné tělu prospěšné vlastnosti. Měli byste vědět, že krom toho, že obsahuje velké množství vitamínů jako: A, C, E a B, také obsahuje i minerály draslík, vápník, sodík, fosfor, mangan a železo a hlavně má tu unikátní schopnost nastartovat metabolismus. A jako bonus má chřest dokonce i afrodiziakální účinky.

Polévka

·         Krém z mladého chřestu s křepelčím vajíčkem

Hlavní chody

·         Duo vařeného bílého a zeleného chřestu s omáčkou Béarnaise a čerstvou řeřichou

·         Grilovaný bílý a zelený chřest s cherry rajčátky a sýrem Grana Padano

·         Vařený zelený chřest s Parma šunkou a topinkou  pan tomaca

·         Jehněčí panenka v rozmarýnové šťávě podávaná se zeleným chřestem, mladým špenátem a grilovaným rajčetem

Dezerty

·         Miska s ručně natrhanými BIO jahodami podávané s domácí smetanou a mátovým želé

·         Bílý chřest a jahodový závin servírovaný s teplou makovou omáčkou a vanilkovou zmrzlinou

 

Tato speciální chřestová nabídka bude servírována denně od 1. 6. – 30. 6. 2014.

 

 

 

                                                                                                                         www.alchymisthotel.com

Alchymist Grand Hotel and Spa