Hungaro Wine vám zajistí exkluzivní chvíle pohody s maďarskými víny a skvělými pochutinami

Soňa Hlaváčová
06. Srpen 2019
Hungaro Wine vám zajistí exkluzivní chvíle pohody s maďarskými víny a skvělými pochutinami

Hungaro Wine to není jenom víno. Společnost spolupracuje se spoustou ověřených dodavatelů, kteří poskytují ty nejlepší delikatesy, které víno skvěle doplňují.

Jak již název společnosti napovídá, specializuje se na maďarská vína, konkrétně z oblasti Eder. Nachází se zde vinařství Tóth Ference, jehož historie sahá téměř 1000 let zpátky. Za tuto dobu se z neznámého vinařství stalo celosvětově známé vinařství s mnohými oceněními. Lahodnost a skvělé vůně i chutě vínu dodávají nejen pečlivě vybírané hrozny, ale také odborné znalosti a vhodné prostředí ve vinařských sklepech.

Venison Gusto nabízí exkluzivní speciality vyrobené z volného chovu skotu a zvěřiny v národním parku. Tento chov zaručuje, že potrava zvěře se skládá z vegetace roustoucí v parku, tudíž se zvěři dostává té nejlepší stravy, což zaručuje vyjímečnou chuť masa zpracovanou těmi nejlepšími odborníky.

K vínu se také skvěle hodí sýry, které zajišťuje spolupráce se slovenskou farmou Baránek z vesničky nazvané Dolné Plachtince. Kromě sýrů je možné sehnat i jiné výrobky z kravského, kozího či ovčího mléka, například parenice, bryndzu, másla nebo tvarohy. Všechny produkty jsou vyráběny bez použití chemických konzervantů podle tradičních receptur. Specialitou, kterou farma nabízí, jsou sýrové dorty vytvořené z uzených i neuzených sýrů, slepených k sobě sýrovou pomazánkou.

Špek, klobásy a sádlo z mangalice si potom zákazníci mohou vychutnat díky certifikovaným chovatelům, kteří tento zvláštní druh prasete pěstují. Mangalica se vykrmuje déle než obyčejné prase, má delší srst a chová se výlučně ve volném výběhu. A ačkoli je tučnější, jedná se o „dobrý tuk“, který je pro lidský organismus příznivější, než maso z prasat, která se běžně prodávají.