ITALSKÝ ŠÉFKUCHAŘ LUCA DE ASTIS VEDE NOVĚ RESTAURACI COTTOCRUDO V HOTELU FOUR SEASONS PRAGUE
Four Seasons Hotel Prague oznámilo, že od října se šéfování jejich renomované kuchyně ujal známý kuchař Luca De Astis. Ten do Four Seasons v Praze zavítá ze sesterského hotelu v Istanbulu, kde působil jako Executive Sous Chef od roku 2011.
Ještě před Istanbulem Luca De Astis pracoval v několika michelinských restauracích v Itálii, ve Francii, Španělsku, včetně restaurace Laserre a Alain Ducasse v Paříži.
Luca De Astis je zapáleným kuchařem italské kuchyně a jeho pýcha a láska k ní z něho dělá skvělého ambasadora jeho rodné země v České republice. Generální ředitel hotelu Four Seasons Prague tímto krokem doufá, že bohaté zkušenosti kuchaře přispějí k dalšímu rozvoji restaurace CottoCrudo a ještě více umocní kulinářský zážitek v hotelu Four Seasons Hotel Prague.
CottoCrudo nabízí italské receptury v moderním pojetí
Podle nového šéfkuchaře je klíčové sdílet svou vášeň k vaření spolu se svým týmem. Nezáleží přitom na technice a stylu vaření, nejdůležitější je vždy respektovat a správně pracovat s produkty. Restaurace CottoCrudo užívá ty nejkvalitnější suroviny a nabízí široký výběr italských a středozemních pokrmů, a to včetně čerstvých mořských plodů, domácích těstovin, vybraných mas a lahůdek z italských regionů Piemont a Toskánsko.