Jak porozumět vínu. Základní techniky degustace.

Korunní 115, Praha – Vinohrady
4 hodiny
21.10.2018
maximálně 16 osob
2 900 Kč

Tento kurz vás naučí správně víno vychutnat, dozvědět se o něm co nejvíce informací, prožít ho... A to všechno ještě dříve než dopijete první či druhou sklenku. 

Degustační kurz probíhá zábavnou, avšak poučnou formou. Vyzkoušíte si v něm degustaci naslepo, budete očichávat, poslouchat a hlavně hodnotit. Víno i pocity z něj. Dozvíte se rady ke správnému servírování, začnete více rozumět souladu vůní a chutí.

Udělejte s námi první krok k potěšení z vína a z gastronomie!

Lektoři
Cédric Picot

Cédric Picot

Francouzský sommelier Cédric Picot je světová špička ve svém oboru. Byl osobním sommelierem prezidenta Jaquese Chiraca a blízkým kolegou mága francouzské gastronomie Alaina Ducasse (Michelinské hvězdy netřeba počítat:-)). Obsluhoval i našeho prezidenta Václava Havla při večeři v Elysejském paláci.

50.0755623, 14.4561953