KANDELÁBR NA VYŠEHRADĚ: KDYŽ OD RESTAURACE CHCETE VÍC
Pokud máte rádi klasickou českou kuchyni, budete v restaurantu Kandelábr spokojeni. Tuto restauraci, která přináší českou klasiku v moderním pojetí s vytříbeným stylem, najdete na pražském Vyšehradě.
Používají zde pouze kvalitní čerstvé suroviny, které si nechávají dovážet od českých farmářů, ale i ze zahraničí. Nakupují sezónní zeleninu, která je inspiruje při přípravě netradičních sezónních nabídek. K restauraci patří také domácí pekárna, v níž každý den chystají čerstvé pečivo a lahodné cukrářské výrobky.
K dobrému jídlu si můžete dát tradiční plzeňské pivo z tanku, nebo některé z vytříbených vín z jižní Moravy, ale také z vinařství světových. Pravou českou klasikou, která se na jídelních lístcích (bohužel) příliš neobjevuje, ale v Kandelábru ji mají, je Škvarková pomazánka. Dostanete k ní samozřejmě rozpečený chléb, beraní rohy a cibuli. Po ní doporučujeme výbornou Staročeskou kulajdu.
Z hlavních chodů nás nejvíce oslovilo Konfitované králičí stehno protýkané česnekem a podávané se špekovým knedlíkem. Také Kandelábr gulášek s výběrem domácích knedlíků a cibulí nezklamal. V menu naleznete i několik specialit podniku, které jsme sice neochutnali, ale zněly zajímavě. Kuchaři v restauraci při jeho tvorbě nezapomínali na milovníky steaků, burgerů, těstovin, ale také na to, aby si zde pochutnali také naši nejmenší.
Kuchařský tým Kandelábru zkrátka vyjde vstříc jakémukoliv kulinářskému přání…