KUŘE V HLAVNÍ ROLI

Husitská 56, Praha
3,5 - 4 hod
19.10.2018
10
2 190 Kč

Dozlatova upečené kuřátko nebo silný vývar, který zvládne vyléčit všechny neduhy? Z jednoho kousku zvládnete hravě obojí. Na tomto kurzu se naučíte, jak naporcovat a využít celé kuře a jak z něj připravit hned několik skvělých jídel! Ze stehen si připravíte roládu s pancettou a šalvějí, z prsních filetů pak šťavnaté supreme - kuřecí prso s kůží, kostí a kouskem křídélka, doplněné hedvábnou bramborovou kaší. Ze zbylého skeletu se naučíte uvařit ten nejlepší vývar. Jako bonus si pak uděláte skvělé jídlo na párty - chilli "lízátka" z křídel s medovým dipem. Sladkou odměnou za celým kurzem bude vanilkový dezert s mátovou šifonádou.

Cena kurzu zahrnuje i vybraná vína a piva, nealko nápoje, kávu a čaj. Nabídka platí pouze pro účastníky kurzu a nápoje nelze odnášet s sebou ze studia Chefparade. 

Lektoři

Jan Rambousek

Honza nemá vystudované gastronomické školy, ani nesbíral kulinářské zkušenosti v zahraničí. Avšak díky své píli a zájmu o gastronomii se vypracoval do finálové sedmičky prvního vysílání soutěže MasterChef. To mu otevřelo dveře do vysoké gastronomie a mohl spolupracovat se špičkovými šéfkuchaři. „Proč“ – to je cesta, kterou se Honza vydal. Pokud se chcete na kurzech vaření dozvědět třeba proč cibuli dlouho trvá, než zhnědne a jen se otočíte, je připálená, proč kvasinky vyrobí kypré těsto a ne alkohol, potom jsou jeho kurzy vaření pro vás ty pravé!