KURZ VAŘENÍ Ryby

ul. K Jipu, Bořanovice
4 hodiny
06.12.2018
neuvedeno
2 890 Kč

Ryba to není jenom smažený kapr s bramborovým salátem v období vánočních svátků. Přijďte a vyzkoušejte tradiční i méně známé postupy úpravy ryb.

Lektoři

Dalibor Navrátil

Oblíbených kulinářských témat má talentovaný a obdivuhodně zapálený šéfkuchař Dalibor Navrátil spoustu, jeho největší lásky jsou ale ryby a mořské plody a klasická česká kuchyně.

Zdaleka nejsilnější vztah má ovšem ke kuchyni francouzské, pro její jednoduchost, důraz na kvalitu surovin, hojné užívání bylinek i pro lehkost samotných jídel. Za své kuchařské mistrovství získal řadu ocenění včetně 1. a 3. místa v průvodci Grand Restaurant, která obdržel jako šéfkuchař v hotelu Villa Voyta.

Dalibor Navrátil je držitelem mimořádného francouzského rytířského řádu za gastronomii Chaine des Rotisseurs, který obdržel od francouzské vlády za přínos pro gastronomii.