KURZ VAŘENÍ Steaková masa

ul. K Jipu, Bořanovice
4 hodiny
20.11.2018
neuvedeno
2 890 Kč

Co se v kurzu naučíte?

Na kurzu vaření se naučíte vybrat vhodné a kvalitní maso, připravit a zpracovat jej a v neposlední řadě se budeme věnovat procesu správného grilování. Určitě oceníte i tipy na vhodné přílohy, které prožitek ze steaku zintenzivní.

Máte rádi maso a nejvíce si pochutnáte na šťavnatém steaku? Příprava steaku je sofistikovaná věda a vyžaduje dodržování daných pravidel. Zúčastněte se Sage kurzu a staňte se opravdovým mistrem v jejich přípravě! Na kurzu vaření se naučíte vybrat vhodné a kvalitní maso, připravit a zpracovat jej a v neposlední řadě se budeme věnovat procesu správného grilování. Určitě oceníte i tipy na vhodné přílohy, které prožitek ze steaku zintenzivní.

Lektoři

Dalibor Navrátil

Oblíbených kulinářských témat má talentovaný a obdivuhodně zapálený šéfkuchař Dalibor Navrátil spoustu, jeho největší lásky jsou ale ryby a mořské plody a klasická česká kuchyně.

Zdaleka nejsilnější vztah má ovšem ke kuchyni francouzské, pro její jednoduchost, důraz na kvalitu surovin, hojné užívání bylinek i pro lehkost samotných jídel. Za své kuchařské mistrovství získal řadu ocenění včetně 1. a 3. místa v průvodci Grand Restaurant, která obdržel jako šéfkuchař v hotelu Villa Voyta.

Dalibor Navrátil je držitelem mimořádného francouzského rytířského řádu za gastronomii Chaine des Rotisseurs, který obdržel od francouzské vlády za přínos pro gastronomii.