Mariánskolázeňský Hotel SwissHouse v novém

Redakce
09. Březen 2018
V kategorii Cestování

Hotel SwissHouse v Mariánských Lázních, v jehož zdech v minulosti spatřila světlo světa první čokoládová lázeňská oplatka, vstupuje do výročního roku 2018 velkolepě. Zatímco město slaví 200 let zdejší lázeňské tradice, rozhodli se ve SwissHousu oslavit jubileum radikální proměnou.

Hotel prošel celkovou rekonstrukcí včetně výměny stávajících sítí a nového designu interiérů, společenské prostory se proměnily v galerii a na zabezpečeném parkovišti čeká návštěvníky mimo jiné nově instalovaná dobíjecí stanice pro elektrokola a elektromobily.

SwissHouse také výrazně zvýšil kvalitu nabízených služeb. Návštěvníci se mohou těšit z rozšířené Spa & Wellness nabídky nebo nového směru v gastronomii, který hostům přináší to nejlepší z české domácí sezónní kuchyně. Tým restaurace posílily opravdové hvězdy svého oboru - již dva z hotelových kuchařů jsou držiteli ocenění Grand Restaurant. Jména Martin Fehnl, Vladimír Kudláček i Václav Černý jsou zárukou špičkové kvality.

Na letošní sezónu se v hotelu také připravuje malá expozice, připomínající zdejší zajímavou historii. Hosté se v ní budou moci seznámit (mimo jiné) s životním příběhem cukráře Josefa Homolky, který v hotelu upekl první čokoládovou lázeňskou oplatku.

V rámci Mariánských Lázní nabízí Boutique Hotel SwissHouse unikátní kombinaci - jako malý hotel se 17 pokoji zajišťuje návštěvníkům soukromí a osobní přístup, širokou nabídkou a kvalitou služeb se však hrdě řadí po bok zdejším rozlehlým lázeňským resortům.