Zdenek’s Oyster Bar a jeho podzimní novinky

12. Listopad 2018 | Redakce LUXUS.cz | čtenost po 30 dnech je 13091

V restauraci Zdenek’s Oyster Bar mají velmi zajímavé menu, které je postaveno na tom nejlepším z ústřic, plodů moře a masa, to vše v dokonalé prezentaci. Kromě toho si tu můžete vychutnat nějaké z nepřeberného množství skvostných champagne.

Kuchyně ve Zdenek’s Oyster Baru využívá té nejmodernější techniky. Inspiruje se světovými i českými lokálními surovinami. Jejím základem jsou přírodní chutě, nejkvalitnější suroviny a léta prověřené postupy. Neustále však přichází s něčím novým…

Jednou z podzimních novinek je specialní Royale selekce, která potěší všechny milovníky mořských plodů. Najdete v ní humra, langustýnky, chobotnice, ekvádorské krevety, mušle Bouchot a mušle srdcovky. To vše je připravené v grillu Josper, kterému se, ne nadarmo, říká “Rolls-Royce mezi grilly”. Maso je doplněno jemnou chutí omáčky obsahující kromě jiného ladro di colonnato, sušené chilli, bylinkové máslo či sušenou šunku.

Vskutku moderní kuchyni demonstruje další novinka – čerstvý syrový tuňák s ředkvičkami, amarantem a třešněmi. Tato úžasná kombinace vzájemně se podporujících chutí je osvěžující, šťavnatá a křupavá zároveň.

Ve Zdenek’s Oyster Baru mají i novou vinnou kartu. Obsahuje jak malé vinaře s produkcí okolo desítek tisíc lahví, tzv. VIGNERONS, tak vína velkých značek - Grande Marques. Všechny novinky dokonale padnou k úžasnému menu Executive chefa Jiřího Noska. Pokud nějakou z nich ochutnáte, brzy do Zdenek’s Oyster Baru zajdete na další.

 

Galerie

Rozhovory

ZDENEK´S OYSTER BAR