Jan Kvasnička
Kreativní šéfkuchař gastronomické skupiny GARE Restaurants Jan Kvasnička zde působí třetím rokem. Pokračuje tak v bohaté kariéře na poli gastronomie; za sebou má angažmá ve staroměstském Zdenek´s Oyster Baru, Kampa Parku, AvantGarde, Ville Richter nebo ve Francouzské restauraci Obecního domu. Absolvoval také odbornou stáž v tříhvězdičkové michelinské restauraci Aqua v německém Wolfsburg. Za zmínku stojí i medailová umístění v soutěžích Gastro junior v letech 2001 - 2003.
Jeho kuchařský styl se však nejvíce zformoval v Austrálii, kam se vydal po graduaci na Kulinářské akademii Asociace kuchařů a cukrářů ČR. V Sydney byl zaměstnán v podnicích Forty One nebo Iceberg, kde se vzhlédl v netradičních kombinacích a větší volnosti exotické kuchyně. Francouzská kuchyně ale zůstává nadále jeho srdeční záležitostí.