PAŠTIKY A GALANTINY

Husitská 56, Praha
3 - 3,5 hod
30.10.2018
10
2 190 Kč

Chutná paštika vyrobená z těch nejpoctivějších ingrediencí už nemusí být doménou jen vyvolené smetánky. Můžete si ji kdykoliv připravit i u vás doma podle tradiční receptury, stačí jen vědět, jak na to. Tímto kurzem vás provede a přípravu zvěřinových i drůbežích paštik vás naučí náš specialista Honza Hajný. Těšit se můžete i na spoustu zajímavostí například o Foie Gras - paštice z husích jater.

Cena kurzu zahrnuje i vybraná vína a piva, nealko nápoje, kávu a čaj. Nabídka platí pouze pro účastníky kurzu a nápoje nelze odnášet s sebou ze studia Chefparade. 

Lektoři

Jan Hajný

Jan je odborníkem v oblasti kuchařské artistiky a reklamního food stylingu. Především je ale výborný sushiman. Při své práci ve škole vaření Chefparade využívá mnohaletých zkušeností z praxe a také z účasti na gastronomických soutěžích, kde se mu podařilo získat více než 17 medailí. Za největší úspěch považuje zlatou medaili z kuchařské světové olympiády.
V Chefparade se s ním můžete setkat na kuchařských kurzech sushi, ryb i masa.