RESTAURACE ADA HOTELU HOFFMEISTER VÁS ZVE NA SVATOMARTINSKÉ MENU

04. Listopad 2015 | Redakce LUXUS.cz | čtenost po 30 dnech je 12790

Restaurace Ada pražského významného hotelu Hoffmeister je známá svou nabídkou vynikající typické české i mezinárodní kuchyně.

Nový šéfkuchař, Jiří Svoboda, rád používá lokální suroviny a tvoří moderní kvalitní gastronomii. Vychutnejte si nové Svatomartinské menu v překrásném místě v centru Prahy. V hlavním chodu samozřejmě nechybí svatomartinská husa a dokonce si můžete vybrat mezi 2 úpravami.

Svatomartinské menu: Amouse bouche: Pralinka z husích foie gras a čokolády ValrhonaPředkrm: Parfait z husích jater s avokádovým tartarem a rukolou – 190 KčPolévka: Kaldoun s husími škvarky a kerblíkovým pestem - 110 KčHlavní chod: Bramborové taštičky plněné husím ragú s červeným zelím a kaštany – 380 Kčnebo Konfitované husí stehno v sádle se šouletem a omáčkou z lišek - 380 KčDezert: Restovaná jablka v karamelu se skořicí, ořechy a vanilkovou zmrzlinou – 120 Kč Degustační menu s možností výběru z jednoho z hlavních chodů vč. amouse bouche – 790 Kč

Galerie