SPECIALITY Z HOVĚZÍHO MASA

Husitská 56, Praha
3 - 3,5 hod
08.10.2018
10
2 490 Kč

Hovězí maso je úžasnou surovinou, ze které si můžete připravit nespočet pokrmů na tisíc různých způsobů. Víte, jak se poprat se steakem, aby neskončil tuhý jako podrážka? Nebo jak si připravit ten nejkřehčí roastbeef? Po tomto kurzu plném užitečných rad našich šéfkuchařů vás už nic nezaskočí.

Cena kurzu zahrnuje i vybraná vína a piva, nealko nápoje, kávu a čaj. Nabídka platí pouze pro účastníky kurzu a nápoje nelze odnášet s sebou ze studia Chefparade. 

Lektoři

Jan Hajný

Jan je odborníkem v oblasti kuchařské artistiky a reklamního food stylingu. Především je ale výborný sushiman. Při své práci ve škole vaření Chefparade využívá mnohaletých zkušeností z praxe a také z účasti na gastronomických soutěžích, kde se mu podařilo získat více než 17 medailí. Za největší úspěch považuje zlatou medaili z kuchařské světové olympiády.
V Chefparade se s ním můžete setkat na kuchařských kurzech sushi, ryb i masa.