STEAKY II. – ENTRECOTE

Husitská 56, Praha
3 - 3,5 hod
15.10.2018
12
2 490 Kč

Milujete kus pořádného masa a dokážete si ho náramně vychutnat? Chcete umět bravurně připravovat steaky a být mistry ve vaší kuchyni? Pak rozhodně nemůžete na tomto kurzu chybět. Pracovat budete se dvěma druhy masa - vysokým hovězím roštěncem Entrecote a hovězím pupkem, ze kterého si připravíte skvělou tagliattu. Sladkou tečkou na konec celého kurzu se stane lahodná maková panna cotta se švestkovou omáčkou.

Cena kurzu zahrnuje i vybraná vína a piva, nealko nápoje, kávu a čaj. Nabídka platí pouze pro účastníky kurzu a nápoje nelze odnášet s sebou ze studia Chefparade.

Lektoři

Jan Rambousek

Honza nemá vystudované gastronomické školy, ani nesbíral kulinářské zkušenosti v zahraničí. Avšak díky své píli a zájmu o gastronomii se vypracoval do finálové sedmičky prvního vysílání soutěže MasterChef. To mu otevřelo dveře do vysoké gastronomie a mohl spolupracovat se špičkovými šéfkuchaři. „Proč“ – to je cesta, kterou se Honza vydal. Pokud se chcete na kurzech vaření dozvědět třeba proč cibuli dlouho trvá, než zhnědne a jen se otočíte, je připálená, proč kvasinky vyrobí kypré těsto a ne alkohol, potom jsou jeho kurzy vaření pro vás ty pravé!