Bohémský velikonoční brunch v křížové chodbě hotelu Mandarin Oriental, Prague

Konání akce | 09. 04. 2023 11:00 |
Místo konání | Hotel Mandarin Oriental, Prague |
Cena vstupenek | 2 850 Kč 1 200 Kč |
Dress Code | Není |
Šéfkuchař restaurace Spices, Michal Horváth, láká hosty na bohémský velikonoční brunch do původní křížové chodby Monastery Lounge. Brunch proběhne pouze v neděli 9. dubna 2023 od 11.00 do 14.00 hodin. Pro hosty bude připraven lákavý buffet, včetně čerstvých ústřic či koktejlů. Na své si přijdou i nejmladší gurmáni, pro které je připraven speciální koutek s dobrotami i malá dílnička na zdobení kraslic.
Zalitá sluncem a chráněná vysokým sloupovím, křížová chodba Monastery Lounge nabízí inspirativní místo pro rodinnou velikonoční oslavu i setkání s přáteli. Menu velikonočního brunche navrhl šéfkuchař Michal Horváth tak, aby uspokojil všechny chuťové pohárky. Atmosféru tohoto gastronomického zážitku podtrhne také živá hudba.
- Čerstvé ústřice
- Krevetový koktejl
- Vejce mimóza s lanýži
- Zeleninové crudites
- Hummus
- Baba ghanoush
- Hráškový a fazolový dip
- Kuřecí paté
- Sálát ze zelených listů
- Bylinková Focaccia
- Cuketové tartletky
- Slanina, hrášek, červené zelí a salát z červených ředkviček
***
- Špenátový quiche
- Quiche Lorraine
- Rajčatové tartaletky
- Rozmarýnové jehněčí
- Krůta s bylinkovou krustou
- Lososové placičky
- Zeleninové lívance
***
- Gratinované brambory
- Velikonoční nádivka
- Grilované branbory, jarní cibulka
- Pečený pastiňák
- Medová karotka
- Houby s bylinkovým máslem
- Bramborová kaše
- Grilovaný chřest
***
- Velikonoční koláče
- Mazanec
- Jahodová pěna
- Mangový cheesecake
- Ovocné tartaletky
- Citronový koláč se sněhem
- Tapiokové perličky s kokosovým mlékem a granátovým jablkem
- Biskupský chlebíček
- Marmelády
- Smetanový sýr
***
Koutek s čerstvými palačinkami
- Kuřecí nagetky
- Bramborové hranolky
- Čokoládová fontána, jahody, ananas, meloun
***
- Zeleninové crudites
- Jogurtový dip
- Domácí cookies
- Profiterolky
- Francouzský toast
Cena velikonočního brunche pro dospělé je 2850 CZK na osobu, děti od 4 do 12 let platí 1200 CZK a děti do 4 let nají buffet zdarma.
Šéfkuchař Michal Horváth bude ústřice otevírat hostům přímo na místě, gurmeti si k nim mohou dát šampaňské nebo koktejly jako Kir Royla a Mimóza z otevřeného baru, který pro ně bude taktéž připraven. Pro nejmenší připravil hotel doprovodný program formou dílničky zdobení tradičních velikonočních kraslic, věnovat se jim budou malérečky v tradičních krojích.
