Velikonoční menu Marka Fichtnera v restauraci Červený jelen

28. Březen 2023 | Redakce LUXUS.cz | čtenost po 30 dnech je 15427
Konání akce
06. 04. 2023 15:00 - 12. 04. 2023
Místo konání
Hybernská 1034/5, 110 00, Praha 1
Cena vstupenek
0 Kč
Dress Code
Není

Velikonoce provázejí tradiční pokrmy, jejichž příprava vyžaduje dostatek času a zkušeností. Nemáte-li jedno či druhé, vyplatí se spolehnout na zkušené profesionály. Namísto zdlouhavého chystání kopřivové nádivky či šťavnaté pečínky se od 11. do 18. dubna můžete vydat do oblíbené restaurace Červený jelen v centru Prahy na tematické velikonoční menu. Speciality připravené týmem profesionálů pod vedením šéfkuchaře Marka Fichtnera se budou podávat vždy od 15 hodin v Bance – kubisticko-modernistickém prostoru bývalé Anglo-rakouské banky.

A co by to bylo za Velikonoce bez pleteného máslového mazance s mandlemi či mramorového beránka s polevou z kvalitní 70% čokolády? V Červeném jelenovi je s láskou peče zkušená cukrářka Klára Řezníčková. Stačí jen včas objednat na www.spork.cz/collections/velikonoce- budou a pak vyzvednout. Stejně tak vaječňák z limitované velikonoční edice. Základem neodolatelného likéru podle receptury šéfkuchaře Marka Fichtnera jsou především kvalitní suroviny jako smetana, žloutky, pravá vanilka a prádelský rum.

Velikonoční menu v Červeném jelenovi

Předkrm

Konfitovaný telecí brzlík|slaná tartletka|celerová pěna s medvědím česnekem|čekanka| hráškové výhonky

Hlavní chody

Brazírované selečí ramínko (180 g)|omáčka z tmavého piva|kopřivová nádivka| sladkokyselé špičaté zelí|křupavá kůže

Grilovaný telecí hřbet De-Rose (200 g)|estragonový jus|baby karotka s levandulí a medem|císařský hrášek|Celebration brambory

Grilované jehněčí panenky (180g)|estragonový jus|baby karotka s levandulí a medem|císařský hrášek|Celebration brambory

Dezert

Pavlova |kokos|mango|mučenka|mléčná čokoláda

Přejeme vám ten nejlepší zážitek