Velikonoční menu Marka Fichtnera v restauraci Červený jelen

Konání akce | 06. 04. 2023 15:00 - 12. 04. 2023 |
Místo konání | Hybernská 1034/5, 110 00, Praha 1 |
Cena vstupenek | 0 Kč |
Dress Code | Není |
Velikonoce provázejí tradiční pokrmy, jejichž příprava vyžaduje dostatek času a zkušeností. Nemáte-li jedno či druhé, vyplatí se spolehnout na zkušené profesionály. Namísto zdlouhavého chystání kopřivové nádivky či šťavnaté pečínky se od 11. do 18. dubna můžete vydat do oblíbené restaurace Červený jelen v centru Prahy na tematické velikonoční menu. Speciality připravené týmem profesionálů pod vedením šéfkuchaře Marka Fichtnera se budou podávat vždy od 15 hodin v Bance – kubisticko-modernistickém prostoru bývalé Anglo-rakouské banky.
A co by to bylo za Velikonoce bez pleteného máslového mazance s mandlemi či mramorového beránka s polevou z kvalitní 70% čokolády? V Červeném jelenovi je s láskou peče zkušená cukrářka Klára Řezníčková. Stačí jen včas objednat na www.spork.cz/collections/velikonoce- budou a pak vyzvednout. Stejně tak vaječňák z limitované velikonoční edice. Základem neodolatelného likéru podle receptury šéfkuchaře Marka Fichtnera jsou především kvalitní suroviny jako smetana, žloutky, pravá vanilka a prádelský rum.

Velikonoční menu v Červeném jelenovi
Předkrm
Konfitovaný telecí brzlík|slaná tartletka|celerová pěna s medvědím česnekem|čekanka| hráškové výhonky
Hlavní chody
Brazírované selečí ramínko (180 g)|omáčka z tmavého piva|kopřivová nádivka| sladkokyselé špičaté zelí|křupavá kůže
Grilovaný telecí hřbet De-Rose (200 g)|estragonový jus|baby karotka s levandulí a medem|císařský hrášek|Celebration brambory
Grilované jehněčí panenky (180g)|estragonový jus|baby karotka s levandulí a medem|císařský hrášek|Celebration brambory
Dezert
Pavlova |kokos|mango|mučenka|mléčná čokoláda

