V CACAO PRAGUE ZPRACOVÁVAJÍ POUZE BIO MLÉKO TÉ NEJVYŠŠÍ KVALITY

14. Duben 2016 | Redakce LUXUS.cz | čtenost po 30 dnech je 16949

Každý určitě ví, i malé dítě, že mléčné koktejly a zmrzliny se vyrábí z mléka. Mléko je také součástí dalších nápojů, například patří do matcha latte a frappe. Někdo má rád mléko v kávě nebo dokonce v čaji. Protože kvalita mléka ovlivní celkovou chuť připravovaného nápoje, je nutné používat pouze to nejlepší, co trh nabízí. V kavárně Cacao Prague připravují mléčné výrobky pouze z bio mléka z farmy Struhy, která se nachází Jižních Čechách.

Farma vznikla v roce 2010. Od poloviny roku 2015 je součástí farmy také vlastní mlékárna. V mlékárně zpracovávají pouze mléko od vlastních krav, které se od jara do podzimu pasou na místních pastvinách. Kvalita mléka je závislá především na kvalitě krmení a zdraví krav a proto má každé roční období mléko jiný obsah složek, jinou chuť i vůni. Na farmě také vyrábí selský jogurt, selské jogurtové nápoje, selský tvaroh a selský čerstvý sýr.. Veškerá produkce farmy má certifikát BIO, tedy i všechny mléčné výrobky a vše co se přidává, např. ovocné složky, koření a bylinky má certifikát BIO.

Můžete si tedy být jistí, že koktejly a další dobroty z mléka které najdete v nabídce kavárny Cacao Prague pocházejí opravdu ze zdravé přírody a vy si můžete bez obav pochutnat.

Galerie