V známém hotelu vyvrcholí rok ryze gurmánsky

18. Prosinec 2017 | Redakce LUXUS.cz | čtenost po 30 dnech je 16338

Zdá se vám, že po tom všem, co se letos stalo, by bylo nejlépe, kdyby už byl rok 2017 pryč? Chyba lávky! Až ochutnáte lahůdky, které pro vás připravil šéfkuchař luxusního hotelu v srdci Prahy se svým týmem, budete si přát, aby trval ještě pěkně dlouho.

Zimní menu je navrženo tak, aby poskytovalo dost energie do prosincových a lednových plískanic a předvánočního shonu. V harmonickém celku se v něm doplňují akcenty české a mezinárodní kuchyně. Také Štědrovečerní menu v Boscolo Prague je výjimečné, komponované jako vánoční symfonie.

Vrcholnou událostí ovšem bude poslední noc roku. Oslava se tradičně bude odehrávat ve velmi vysokém stylu. Celý večer se bude podávat nepřeberné množství lahůdek v otevřeném buffetu, nápoje potom v exkluzivním ledovém baru.

Hosté budou moci v Silvestrovském menu mimo jiné ochutnat klasické carpaccio s koriandrovým olejem, tuňákové tataki, sushi či ústřice Fine de Claire, ale také řadu salátů či humrový bisque. Carving station jim nabídne hovězí sous vide, jehněčí kýtu s rozmarýnem či lososa v rozmarýnové krustě.

Jako hlavní chod se bude podávat kachna, ragú s divočáka s kaštany a výběr grilovaných ryb. Sladkým finále bude tradiční vanilkové crème brûlée, ale třeba také croquembouche či čokoládová fontána. O příjemnou atmosféru se postará fantastické a stylové Jazz Trio, později i DJ světové úrovně a skvělí tanečníci.

Galerie

Rozhovory

Carlo IV Prague