VALENTÝNSKÉ MENU V RESTAURACI AQUARIUS HOTELU ALCHYMIST: GRATINOVANÁ ÚSTŘICE A DALŠÍ DELIKATESY

Michal Hutta
04. Únor 2014

Svátek všech zamilovaných se blíží mílovými kroky a vyhlášené restaurace se navzájem přebíjejí speciálními nabídkami, kterými budou bojovat o přízeň dvojic, jež se rozhodnou na Valentýna vyrazit na nezapomenutelnou večeři.

V záplavě kulinářských nabídek se určitě neztratí speciální Valentýnské menu restaurace Aquarius pražského hotelu Alchymist, kde se bude 14. února servírovat delikátní degustační menu při svíčkách a za doprovodu romantického piána. Pro dámy jsou připraveny rudé růže a každý návštěvník dostane při odchodu dárek.

A co se bude podávat?

  • Gratinovaná ústřice Fine de Claires
  • Tartar z tuňáka s čerstvým avokádem a sušenými rajčaty podávaný s malým salátkem a domácím bramborovým lupínkem
  • Krémové šampaňské risotto s pečeným parmezánovým krokantem
  • Filet z ryby svatého Petra servírovaný se zeleninovým ratatouille a omáčkou z Venušiných mušlí
  • Lehký sorbet z čerstvých jahod s kaviárem z vyzrálého balsamika
  • Dorůžova pečený telecí hřbet s purée z brambor odrůdy harmony, mladým hráškem a omáčkou z lišek
  • Malinové srdce s tradičním sabayonem
Aquarius Restaurant
Tržiště 19
Praha 1

      

Alchymist Grand Hotel and Spa