VALENTÝNSKÉ MENU V RESTAURACI AQUARIUS HOTELU ALCHYMIST: GRATINOVANÁ ÚSTŘICE A DALŠÍ DELIKATESY
Svátek všech zamilovaných se blíží mílovými kroky a vyhlášené restaurace se navzájem přebíjejí speciálními nabídkami, kterými budou bojovat o přízeň dvojic, jež se rozhodnou na Valentýna vyrazit na nezapomenutelnou večeři.
V záplavě kulinářských nabídek se určitě neztratí speciální Valentýnské menu restaurace Aquarius pražského hotelu Alchymist, kde se bude 14. února servírovat delikátní degustační menu při svíčkách a za doprovodu romantického piána. Pro dámy jsou připraveny rudé růže a každý návštěvník dostane při odchodu dárek.
A co se bude podávat?
- Gratinovaná ústřice Fine de Claires
- Tartar z tuňáka s čerstvým avokádem a sušenými rajčaty podávaný s malým salátkem a domácím bramborovým lupínkem
- Krémové šampaňské risotto s pečeným parmezánovým krokantem
- Filet z ryby svatého Petra servírovaný se zeleninovým ratatouille a omáčkou z Venušiných mušlí
- Lehký sorbet z čerstvých jahod s kaviárem z vyzrálého balsamika
- Dorůžova pečený telecí hřbet s purée z brambor odrůdy harmony, mladým hráškem a omáčkou z lišek
- Malinové srdce s tradičním sabayonem
Aquarius Restaurant
Tržiště 19
Praha 1