Kaviár a speciality z Tichého oceánu

Datum
20. 05. 2020 16:00
20. 05. 2020 16:00
Místo konání
Miele, Ke Štvanici 3, Praha 8 (naproti hotelu Hilton)
Cena vstupenek
5 900 Kč
5 900 Kč
Dress Code
Není
Srdečně Vás zveme na kuchařskou párty se šéfkuchařkou Oxanou Milchene z Vladivostoku a sommelierem Vítem Hepnarem v Miele
Menu
Apéritif: Champagne Bergeronneau-Marion Brut Tradition
- palačinky s kaviárem, lehce zauzený halibut, mariovaný losos, solený sleď, mořské řasy
Muscadet Sevre & Maine Sur Lie 2018 Domaine de la Bretonniere
- karbanátky z divoké tresky a kalamár - vlastní recept Oxany
zeleninový salát s kamčatským krabem se zálivkou z ančoviček (a dostanou domů recept na bramborový salát s krabem)
Pouilly-Fumé Mademoiselle de T 2018 Chateau de Tracy
- zapečené mušle sv.Jakuba
Cotes du Rhone Villages 2018 Les Cassagnes de la Nerthe
- plněné kalamáry
Rully Clos de la Folie Monopole 2018 Domaine de la Folie
- divoký losos (něrka nebo keta) na pomeranči a rozmarýnu
ruská zmrzlina