Kaviár a speciality z Tichého oceánu

kaviar
12. May 2020 | Redakce LUXUS.cz | čtenost po 30 dnech je 16039
Datum
20. 05. 2020 16:00
Místo konání
Miele, Ke Štvanici 3, Praha 8 (naproti hotelu Hilton)
Cena vstupenek
5 900 Kč
Dress Code
Není
Srdečně Vás zveme na kuchařskou párty se šéfkuchařkou Oxanou Milchene z Vladivostoku a sommelierem Vítem Hepnarem v Miele

 

Menu

Apéritif: Champagne Bergeronneau-Marion Brut Tradition

  • palačinky s kaviárem, lehce zauzený halibut, mariovaný losos, solený sleď, mořské řasy

Muscadet Sevre & Maine Sur Lie 2018 Domaine de la Bretonniere

  • karbanátky z divoké tresky a kalamár - vlastní recept Oxany
    zeleninový salát s kamčatským krabem se zálivkou z ančoviček (a dostanou domů recept na bramborový salát s krabem)

Pouilly-Fumé Mademoiselle de T 2018 Chateau de Tracy

  • zapečené mušle sv.Jakuba 

Cotes du Rhone Villages 2018 Les Cassagnes de la Nerthe

  • plněné kalamáry 

Rully Clos de la Folie Monopole 2018 Domaine de la Folie

  • divoký losos (něrka nebo keta) na pomeranči a rozmarýnu
    ruská zmrzlina