Four Seasons Hotel Prague láká na osvěžující letní koktejly

06. Srpen 2019 | Redakce LUXUS.cz | čtenost po 30 dnech je 13742

V nápojové nabídce pop-up restaurace Piazzetta a oblíbeného baru CottoCrudo pražského hotelu Four Seasons přibyly jedinečné letní koktejly. Každý z nich obsahuje pečlivě vybrané ingredience, díky nimž se hosté i v historickém centru Prahy alespoň na chvíli přenesou do dálek plných slunce, citrusů, bylinek a moře.

Pop-up restaurace Piazzetta je umístěna na terase hotelu Four Seasons a je inspirována tradičním náměstím starých italských městeček. Nově přichystala pro hosty i netradiční koktejly jako White Negroni (gin, suché Martini a bezový likér St. Germain), Garibaldi (Campari, prosecco, pomerančový džus) vykouzlí atmosféru té pravé Itálie. Šumění Vltavy se rázem změní v tříštění mořských vln po ochutnání míchaného nápoje s názvem Sangria Rose, jehož receptura se skládá z výběru bobulí, růžového vína a sirupu z levandule a růže. Zajímavou kombinaci tvoří Figaro Mule, na jehož přípravu je potřeba vodka, ovocný likér Limoncello, broskvové pyré a zázvorové pivo.

White Negroni

White Negroni

Letní drinky vymyslel Michael Z. Pechlof, Director of F&B, který zároveň prozradil, co bylo inspirací pro jejich vznik: „Pop-up restaurace Piazzetta byla od začátku koncipována tak, aby její atmosféra co nejvíce odpovídala letní středomořské náladě. Menu pro tuto restauraci vytvořil přímo na míru Matteo Grubelati a my jsme na jeho výběr surovin plynule navázali tvorbou osvěžujících koktejlů ve stejném duchu.“ Nápojové novinky si mohou dopřát i hosté baru CottoCrudokterý je též součástí hotelu Four Seasons.

Sangria Rose

Sangria Rose

Máte-li chuť na něco neobvyklého, vyzkoušejte Luce z whisky Canadian Club s lehkou příměsí slaniny, javorového sirupu a hořkého třešňového likéru. Ligero vziklo kombinací ginu, bezového likéru St. Germain, balzamika a jahodového pyré. Zdobí ho lístky máty. Hvězdné sloučení surovin jako tequilla, pomerančový likér Grand Marnier, levandulový sirup a čerstvá citronová šťáva se snoubí v Lumiére. Novou koktejlovou nabídku uzavírá drink Petrin z mangového a broskvového pyré, jablečného džusu a pěny s příchutí exotického yuzu a bergamotu. Zajímavostí je, že si ho můžete vychutnat při pohledu na stejnojmennou rozhlednu.

Rstaurace Piazzetta je otevřená každý den kromě neděle a pondělí od 17:00 do 22:00. Do baru CottoCrudo můžete zavítat vždy od 7:00 do 1:00 hodin.

Luce

Luce

Galerie

White Negroni
Sangria Rose
Luce
Lumiére
Petrin