High-end japonská kuchyně pod širým nebem s jedinečným výhledem na Pražský hrad a Karlův most

24. Květen 2023 | Redakce LUXUS.cz | čtenost po 30 dnech je 25919

Sezónní restaurace MIRU na terase Four Seasons Hotel Prague otevírá v květnu s novým menu

Four Seasons Hotel Prague zve na jedinečnou japonskou degustační gastronomii s výjimečným panoramatickým výhledem překypujícím exkluzivitou. Nechte se unést novým menu a ohromujícím výhledem, který nenajdete nikde jinde ve městě. MIRU nabízí tento jedinečný zážitek a slibuje skutečně smyslovou jízdu.

Regionální japonský kuchař Four Seasons Toshikazu Kato a Executive Sous Chef hotelu Nicholas Trosien se spojili a pro letošní sezónu připravili devítichodové degustační menu inspirované kulinářským konceptem Nikkei. Toto talentované duo využilo svých bohatých mezinárodních zkušeností a vytvořilo sofistikované menu, které exceluje v jedinečných chutích a vysoce kvalitních surovinách.

"V novém menu MIRU se snoubí japonské techniky s nádechem peruánských ingrediencí. Propojili jsme své cestovatelské a kulinářské znalosti se současnými trendy a zaměřili jsme se na vytvoření gurmánského zážitku, který je jedinečný jak použitím vzácných a autentických surovin, tak i svou lokalitou," říká šéfkuchař Toshikazu Kato.

Hosté mají možnost obohatit svou večeři o výběr z exkluzivních butikových vín a tří originálních koktejlů, nebo se rozhodnout pro nealkoholické párování. Kombinace tradičních japonských ingrediencí s moderní mixologií přináší degustačnímu menu nové dimenze chutí.

Večer začíná welcome drinkem, který lze vychutnat s výhledem na zapadající slunce nad kouzelným pražským panoramatem. Na terase ve stylu japonské zahrady jsou k dispozici pouze čtyři stoly, což umožňuje hostům prožít jedinečný gastronomický zážitek a vychutnat si nádherný výhled v klidném a soukromém prostředí, které vytváří oázu uprostřed města.

MIRU otevírá 25. května 2023. Degustační večeře začínají v 18:00 a podávají se od úterý do soboty. K dispozici je omezený počet stolů, rezervace na telefonním čísle + 420 221 426 880 je nutná. Cena degustačního menu je 5500 Kč; párování vína a koktejlů 2000 Kč.

Galerie