Hotel The Grand Mark Prague nabízí nově lekce vaření

16. Prosinec 2016 | Redakce LUXUS.cz | čtenost po 30 dnech je 15437

Češi milují jídlo a stále více se snaží dosáhnout vyšší gastronomie i v pohodlí domova. Nově začne 5* hotel The Grand Mark Prague v centru Prahy nabízet lekce přímo s hotelovým šéfkuchařem Ondřejem Korábem. Ten má mnohaleté zkušenosti ze zahraničí, kde se učil od několika Michelinských mistrů a sám každým rokem získává prestižní Michelinské doporučení pro hotelovou restauraci Le Grill.

Pakliže patříte vy, milí čtenáři, mezi příznivce gastronomického boomu a rádi se chcete přiučit leccos nového ze světa šéfkuchařů, následující odstavce pro vás budou přínosem. Momentálně nabízené typy kurzů jsou následující:Sezónní vařeníZajímáte se nejen o vaření ale také o nové trendy či zkrátka chcete být fit? Potom Vám bude vyhovovat koncept restaurace Le Grill mířící na sezónní gastronomii. Čerstvé farmářské produkty vyzdvihnou každý pokrm. Naučte se co a kdy vařit a jak správně vybírat aktuální ingredience.

Steaky na všechny způsobyLekce určená milovníkům dobrých mas! Jak připravit steak rare, medium nebo well done? Jaké chuťové kombinace jsou ideální volbou k podtržení šťavnatého zážitku? Všechny tyto otázky a mnoho dalších zodpoví Ondřej Koráb během steakových lekcí. Skvělé salátyPokud máte saláty za dívčí záležitost, ohromně se pletete. Naučte se přípravě svěžích salátů pro všechny možné příležitosti. Překvapte své přítele s hravou a svěží gastronomií.

Všechny kurzy vaření jsou v ceně 1890,- za osobu a situované v Prezidentském apartmá či na zahradní terase. Doba trvání záleží na velikosti a zručnosti skupiny, cca 2 až 3 hodiny. Minimální počet 5 osob a maximální 10 osob. Příprava steaků na zahradě lze uspořádat až pro 15 osob. Privátní lekce můžete navštívit za poplatek 4.900,- Pro více informací kontaktujte obchodní oddělení +420 226 226 136 nebo sales@grandmark.cz

Galerie