Hotel The Grand Mark Prague nabízí nově lekce vaření

16. December 2016 | Redakce LUXUS.cz | čtenost po 30 dnech je 15437

Češi milují jídlo a stále více se snaží dosáhnout vyšší gastronomie i v pohodlí domova. Nově začne 5* hotel The Grand Mark Prague v centru Prahy nabízet lekce přímo s hotelovým šéfkuchařem Ondřejem Korábem. Ten má mnohaleté zkušenosti ze zahraničí, kde se učil od několika Michelinských mistrů a sám každým rokem získává prestižní Michelinské doporučení pro hotelovou restauraci Le Grill.

Pakliže patříte vy, milí čtenáři, mezi příznivce gastronomického boomu a rádi se chcete přiučit leccos nového ze světa šéfkuchařů, následující odstavce pro vás budou přínosem. Momentálně nabízené typy kurzů jsou následující: Sezónní vaření Zajímáte se nejen o vaření ale také o nové trendy či zkrátka chcete být fit? Potom Vám bude vyhovovat koncept restaurace Le Grill mířící na sezónní gastronomii. Čerstvé farmářské produkty vyzdvihnou každý pokrm. Naučte se co a kdy vařit a jak správně vybírat aktuální ingredience.

Steaky na všechny způsoby Lekce určená milovníkům dobrých mas! Jak připravit steak rare, medium nebo well done? Jaké chuťové kombinace jsou ideální volbou k podtržení šťavnatého zážitku? Všechny tyto otázky a mnoho dalších zodpoví Ondřej Koráb během steakových lekcí. Skvělé saláty Pokud máte saláty za dívčí záležitost, ohromně se pletete. Naučte se přípravě svěžích salátů pro všechny možné příležitosti. Překvapte své přítele s hravou a svěží gastronomií.

Všechny kurzy vaření jsou v ceně 1890,- za osobu a situované v Prezidentském apartmá či na zahradní terase. Doba trvání záleží na velikosti a zručnosti skupiny, cca 2 až 3 hodiny. Minimální počet 5 osob a maximální 10 osob. Příprava steaků na zahradě lze uspořádat až pro 15 osob. Privátní lekce můžete navštívit za poplatek 4.900,- Pro více informací kontaktujte obchodní oddělení +420 226 226 136 nebo sales@grandmark.cz