Jubilejní XXV. Historical Champagne banket

Redakce
30. Říjen 2019
Čtenost článku je: 12688 [?]

Dne 8. 11. 2019 se bude od 20:00 hodin konat již jubilejní XXV. BANKET, který se bude slavit formou rekonstrukcí historických menu slavných osobností. Jako příklad můžeme uvést padesátiny Jeana Gabina, inauguraci francouzského prezidenta Jacquese Chiraca nebo třeba oslavu premiéry Sarah Bernhardt.

Na akci si budeme moci dát k jídlu výborné pětichodové menu, které pro nás připraví skvělý michelinský šéfkuchař Michael Nizzero. K němu si vychutnáme zcela originální amuse bouche, sadu dezertů a petit fours Champagne pralinek Ellory.
Speciální a zajímavý bude i servis jednotlivých chodů, který bude stoprocentně evokovat danou dobu, při níž se večeře uskuteční.

Restaurace navýšila počet stolů, takže v omezené míře je možnost i pro jednotlivce, kteří by si chtěli vychutnat večeři v poklidu sami.
Stůl je připraven pro 1-2 zástupce domu a 8-9 hostů. Celková cena je 69 tisíc Kč bez DPH, pro jednotlivá místa to činí 7 650 Kč.

Pokud Vás nabídka zaujala, možnost objednání je na telefonním čísle +420 603 558 889 nebo na mailu event@champagne-grandjour.cz

GRAND JOUR DE CHAMPAGNE