Le Bristol Paris představuje jídelnu Dom Pérignon

Milovníci šampaňského a gastronomie se mohou těšit na nový zážitek v hotelu Le Bristol Paris, který spojuje vynikající cuvée s pokrmy z trojhvězdičkové restaurace Epicure. Tato exkluzivní jídelna vznikla ve spolupráci šéfkuchaře Erica Frechona a šéfa sklepa Dom Pérignon Vincenta Chaperona. V soukromých bublinách uprostřed zahradního nádvoří hotelu si hosté mohou vychutnat menu, které bylo speciálně vytvořeno pro harmonii s vybranými šampaňskými.

Večer začíná v baru Le Bar by Dom Pérignon, kde se podává světová cuvée po skleničkách, doprovázená výběrem lahodných soust. Poté se hosté přesunou do jídelny Dom Pérignon, kde je čeká pětichodové menu. Mezi chody patří kaviár de Sologne s Dom Pérignon Vintage 2013, nebo panenka z divokého tresky s bílým lanýžem a Dom Pérignon Vintage 2004 Plénitude 2. Tento šampaňský je zvláště vzácný, protože pochází z ročníku s ideálním klimatem, které poskytlo krásně zralé ovoce při sklizni. Hosté by měli očekávat citrusové tóny, které ustupují fíkům, s nádechem lékořice na závěr.

Zážitek Le Bristol Paris a Dom Pérignon se bude nabízet od 27. listopadu 2023 do 18. února 2024 za 1 200 eur na osobu, pouze s rezervací. Le Bar by Dom Pérignon se bude nacházet v zahradě paláce od úterý do soboty, od 18:00 hodin s rezervací.