Michelinský šéfkuchař Christopher Naylor míří opět do Prahy!

Redakce LUXUS.cz
11. Září 2019

Pražská restaurace II Giardino Toscano Vás zve ve spolupráci s restaurací Vermeet v Amsterdamu na výjimečný večer v podání Chrise Naylore, michelinského šéfkuchaře, a Filipa Šulce, šéfkuchaře restaurace II Giardino Toscano.

Chris Naylor

Chris Naylor

Šéfkuchař Christopher Naylor působí v restauraci Vermeer v Amsterdamu. Jeho kariéra započala v Londýně, později Christopher přicestoval do Nizozemska, kde se učil pod vedením šéfkuchaře Roberta Kranenborga. Typické pro jeho styl vaření je, že je kreativita a vysoký respekt k sezónní produkci a oblast, ve které se produkce nachází.

Chris Naylor přiletí do Česka již podruhé, kdy naposledy připravoval s dalšími dvěma šéfkuchaři slavnostní catering, u příležitosti stého finále tenisového zápasu Davis Cupu.

Slavnostní večeře se uskuteční 31. října od 18:00, kdy nám bude nabídnuto výborné šestichodové degustační menu, ke kterému nám budou nabídnuta pečlivé vybraná a prémiová vína z vinařství Salabka, která nám představí a řekne zajímavé informace sám jejich someliér.

 Filip Šulc

Filip Šulc

Uvítací přípitek si budeme moci vychutnat s výhledem na rozzářenou Prahu z terasy Sky Lounge. Šéfkuchaři nám zde předvedou zábavné amuse bouche – jedlé létající balónky, lístky růží se smetanovou omáčkou, mraženou marakuju s kávou a mátou a nakonec marinované ústřice v manzanille s jogurtem a okurkou. V restauraci II Giardiono Toscano nám bude podáváno šestichodové menu, které bude párované vínem.


- Makrela marinovaná s jablky a zázvorem s pyré z červených paprik a olivovým bujonem. Sekt La Noble Brut – Cuvée Royale.
- Tomatovo-jahodový tatarák s tuňákem a ančovičkami, Pinot Noir rosé 2018.
- Pečená hřebenatka v chlebu, fermentovaná švestka a celerové jus Sylvánské zelené 2019.
- Krevetové carpaccio se sezonním dresinkem a slámou z hovězích žeber. Ryzlink rýnský 2016.
- Pečené telecí s dýňovým pyré a křenovou granolou. Pinot Noir 2015.
- Švestkový dort s mascarpone, medem a marcipánem. Le Précieux 2015 Neronet.

Cena celé večeře je 2 950 KČ na osobu. Upozorňujeme, že počet míst je omezen. 

Rezervace a kontakt: Andrea Konderová, Sales Manager, tel.: +420 257 153 415, e-mail: a.konderova@nh-hotels.com
Více informací naleznete zde: http://www.ristoranteilgiardino.cz/menu/michelin-menu

Budeme se těšit na Vaši návštěvu.