Mimořádné akce a degustační večery v hotelu Hoffmeister

05. March 2020 | Redakce LUXUS.cz | čtenost po 30 dnech je 16051

I v roce 2020 pro Vás hotel Hoffmeister připravuje spoustu zajímavých akcí, další degustace a již teď zveřejněný gastronomický kalendář. Pokud milujete zábavu, pohodové programy, výborné jídlo a chutné víno, neváhejte hotel Hoffmeister navštívit.

Každý měsíc se v prostorách restaurace Hoffmeister uskutečňují degustace ve spolupráci s partnery, které budou doplněny vždy výtečným tříchodovým nebo čtyřchodovým gurmánským menu. Lahodná a vybraná vína ve spojení s delikatesami, připravovanými týmem šéfkuchaře Jiřího Svobody, se jistě stanou nezapomenutelným zážitkem pro všechny, kteří gurmánské večery navštíví.

V zimním a jarním období, kdy jsou večery chladné, se můžeme ohřát v Ada salonku s plápolajícím ohněm v otevřeném krbu. V letních a podzimních měsících se zase nic nevyrovná krásné zelené hotelové terase, kde degustační večery probíhají pod romantickým malostranským nebem plným hvězd.

V létě se vrátíme k již IV. Ročníku Shakespearovských balíčků exkluzivně ve spolupráci s agenturou SCHOK. Nabídka balíčků standard a exklusive pokračuje – prodej začne již na začátku měsíce června, ubytování za zvýhodněnou cenu s 10% slevou.

Hotel Hoffmeister, často přezdívaný jako „Perla pražského podhradí“, ani tento rok nevynechá již II. ročník Gala festivalu vín, jehož pořadatelem je společnost OpenWine.

Začátkem září se již hosté mohou těšit opět na více než 80 vzorků vín ze sedmi zemí světa. Součástí programu budou jedinečné gastronomické degustace, módní přehlídky a rovněž mnohá hudební vystoupení.

Nesmíme však opomenout gastronomický kalendář, který bude obohacen o novinky již nyní plánované panem šéfkuchařem Jiřím Svobodou.

Březen:

Na začátek jara si pro nás hotel Hoffmeister připravil jarní očistný speciál.

Duben:

V dubnu se můžeme těšit na nové jarní menu, nové 3chodové speciální menu a nové 6tichodové Gourmet menu. Dále na speciality plné medvědího česneku zakomponované do velikonočního menu.

Květen:

Květen nebude měsícem pouze mělnického chřestu, můžeme očekávat i jahodový speciál a další.

Červen:

Těšme se na již V. ročník krevetového speciálu v kombinaci s vybranými víny (Morava, Rakousko, Německo, Itálie) a III. ročník španělského speciálu.

Červenec + Srpen:

Po celé léto si můžeme vychutnat středomořský speciál, při kterém si uděláme dovolenou plnou mořských specialit i u nás v Praze na Malé Straně.

Září:

Ojedinělý hmyzí a šnečí festival. Přijďte ochutnat netradiční degustační zážitek a navštivte latinskoamerický speciál spojení s Gala festivalem vín.

Těšme se i na nové podzimní menu, nové 3chodové a Gourmet 6tichodové podzimní a zimní menu.

Říjen:

Říjen si obohatíme především o podzimní sklizeň – dýňové menu, dýně špagetové či máslové, patisony a další. Zvěřina a houby jsou v nabídce až do listopadu

Listopad:

V listopadu se pokračuje s hotelovou sklizní dýní. Těšit se můžete už i na adventní šneky.

Prosinec:

Stále prodej adventních a vánočních šneků. Štědrovečerní menu, Gala silvestrovská večeře plná gastronomických zážitků s vlastním ohňostrojem!