RESTAURACE AQUARIUS V HOTELU ALCHYMIST ZVE NA NOVÉ ČESKÉ MENU

Michal Hutta
08. Červenec 2013

Šéfkuchař Tomáš Sysel připravil pro restauraci Aquarius na letní měsíce nové menu plné oblíbených chutí a vůní, které důvěrně známe už od dětství. Základ menu tvoří kvalitní suroviny a především jednoduché receptury, které dají naplno vyniknout jednotlivým ingrediencím.

„Kdo by s radostí nevzpomínal na letní dny strávené na chalupě a na vůně linoucí se od kamen. Chutě, které miluje a zná každý z nás a rád si je připomíná. I proto jsem se rozhodl zařadit mezi naší nabídku pět velmi tradičních pokrmů, které jsou v české kuchyni mými osobními favority,“ uvádí Tomáš Sysel.

  • Pražská šunka servírovaná s křenem, nakládanými okurkami a cibulkami
  • Jihočeská kulajda s koprem, pravými hříbky a zastřeným vejcem
  • Křupavé pečené stehno z vodňanské kachny s jablečným zelím
  • Tradiční svíčková na smetaně s brusinkami
  • Hovězí guláš s plzeňským pivem

www.alchymisthotels.com

  

Alchymist Grand Hotel and Spa