V restauraci Esprit je nyní brunch úžasným trendem

23. Červen 2022 | Redakce LUXUS.cz | čtenost po 30 dnech je 18063

Brunch je anglické označení pro přesnídávku, jídlo pozdního rána nebo časného dopoledne. Slovo je spojení slov breakfast (snídaně) a lunch (oběd). Tuto událost můžeme nazvat také pozdní snídaní. Brunch představuje spojení dobrého jídla, společenské události a příjemného nedělního odpočinku.

Nedělní brunche pořádají vybrané restaurace a nejčastěji se organizují v restauracích větších hotelů nebo hotelových řetězců. Pokud hledáte skvělou restauraci v Praze, Restaurant Esprit je tím pravým místem pro Vaše gurmánské zážitky přímo na Vyšehradě. V restauraci Esprit hotelu Holiday Inn Prague Congress Centre připravuje šéfkuchař Jan Wiesner jednou do měsíce skvělý nedělní brunch. Od 12 do 15 hodin si můžete pochutnat na specialitách z masa či ryb, sushi, vínu, pivu, salátech, nealkoholických nápojích a dezertech od cukráře Stanislava Rojta. V létě si brunch můžete vychutnat na letní zahradě. Děti se u nás nudit také nebudou, po celou dobu je pro ně k dispozici dětský koutek a program je zpestřený tombolou.

Restaurace Esprit a Délicatesse Bistro v hotelu Holiday Inn Prague Congress Centre zvou nejen k návštěvě nedělního brunche, ale také na skvělé gurmánské zážitky, které pro hosty připravují každý den.

Restaurant Esprit

Restaurant Esprit pod vedením šéfkuchaře Jana Wiesnera a jeho týmu nabízí vyhlášenou tradiční českou i mezinárodní kuchyni v moderním pojetí. Pestrá nabídka využívá čerstvé sezónní suroviny, a kromě výborných obědů a večeří restaurace pořádá také originální tematické brunche. Delikátní dorty a zákusky nejrůznějších chutí podle vlastních receptur mistra cukráře Stanislava Rojta nabízí hotelová cukrárna. Restaurace navíc disponuje letní a zimní zahradou.

Délicatesse Bistro

Délicatesse Bistro s letní terasou je ideálním místem pro rychlou snídani, výborné polední menu, čerstvé saláty, sendviče či vynikající dezerty a dorty vlastní výroby. Denně je pro Vás připravuje šéfkuchař Jan Wiesner a šéfcukrář Stanislav Rojt se svým týmem. Svou polohou v blízkosti Vyšehradu je bistro dokonalým místem pro krátkou zastávku a načerpání sil. Veškeré pokrmy je možné zabalit s sebou.

Jan Wiesner - Executive Chef

Šéfkuchař s více než 20letou praxí v oboru gastronomie, své první zkušenosti získal v Německu a Švýcarsku. V roce 1999 byl u otevření hotelu Prague Marriott nejprve jako Demi Chef a následně byl povýšen na Junior Sous Chef. Posléze působil v Anglii na pozici Sous Chef v hotelu Renaissance Heathrow. V roce 2004 se rozhodl vrátit do Prahy do hotelu Prague Marriott, kde působil řadu let jako Executive Sous Chef. Od listopadu 2018 působí v hotelu Holiday Inn Prague Congress Centre na pozici Executive Chef a spolu se svým týmem připravuje hostům nezapomenutelné gurmánské zážitky. Je spoluautorem kuchařky Muži sobě.

Galerie