NA VÁNOČNÍ ŠNEKY DO RESTAURACE HOTELU HOFFMEISTER

07. Prosinec 2015 | Redakce LUXUS.cz | čtenost po 30 dnech je 17765

Restaurace Ada hotelu Hoffmeister vám od 18. do 26. 12. nabídne tradiční delikatesu z doby první republiky. Vánoční šneci se servírovali jako postní jídlo většinou na Štědrý Den se sklenkou lahodného vína. Šéfkuchař hotelu Ada, Jiří Svoboda, oživil tuto starou tradici a připravil speciální menu ze šneků.

„Šnečí“ menu v restauraci Ada zahrnuje: Šnečí polévka s provensálskými bylinkami a pernodem – 110 Kč Šneci po pražsku – 190 Kč Šneci se smrži a smetanou – 190 Kč Šneci po burgundsku s celerovým kaviárem – 190 Kč Dezert - Variace domácího cukroví – 110 Kč

Vychutnejte si toto speciální menu v překrásném prostředí butikového hotelu s nádechem romantiky staré Prahy.

Galerie