RESTAURANT HOTELU HOFFMEISTER NABÍZÍ MODERNÍ GASTRONOMII

Pětihvězdičkový butikový hotel Hoffmeister má dlouholetou rodinnou tradici a odráží v sobě romantiku a klasiku staré Prahy. Součástí hotelu je restaurant Ada, který přichází s několika obohacujícími novinkami.

Nyní můžete v hotelu Hoffmeister zažít nový gastronomický koncept, který je založen na nových trendech evropské kuchyně. Nový šéfkuchař restaurace, Jiří Svoboda, připravuje speciální nabídky, tvořené dle gastronomického kalendáře. Návštěvníci si mohou pochutnat také na snídaňovém menu a bio produktech od regionálních dodavatelů.

Z nového menu můžete ochutnat Tartare z tuňáka se salátkem z mořských řas wakame a wasabi pěnou nebo Panenku z přeštického čuníka s pohankou, mangoldem a omáčkou z hrubozrnné hořčice. Jako dezert určitě neodmítnete Čokoládové suflé s malinovou omáčkou .

Jiří Svoboda dle svých slov pravidelně sleduje moderní životní styl a mění nabídku jídel dle požadavků hostů. Dodržuje zásady správné výživy a tvoří zdravou gastronomii.

Hotel Hoffmeister se nachází v centru Prahy na Malé Straně.