NOVINKY V HERGETOVĚ CIHELNĚ: COOKING SHOW MENU, DEGUSTACE VYBRANÝCH VINAŘSTVÍ A NEDĚLNÍ BRUNCHE

Michal Hutta
11. Říjen 2013

Šéfkuchař Hergetovy Cihelny a úspěšný televizní „chef“ Marek Raditsch společně s šéfcukrářkou podniku Janou Janatovou připravují tříchodová „televizní menu“, a to přesně tak, jako to dělají v televizním pořadu. Zatímco na obrazovce připravené jídlo jen krásně vypadá, při reálné Cooking Show navíc i krásně voní a především báječně chutná.

A co můžete ochutnat? V nabídce jsou čtyři tříchodová menu z nově vytvořených „televizních“ jídel. Jedno z nich se servíruje ve složení: provensálská rybí polévka s omáčkou rouille a krutóny, pošírovaná treska s karotkou, baby brambůrkami a hořčicovo-koprovou omáčkou, a jako dezert pěna z bílé čokolády s malinami. Součástí dalších menu je například salát Skagen z grónských krevet, roláda z mořského jazyka s uzeným lososem, špenátem a máslovou omáčkou či candát s avokádovým pyré, květákem, ricottovými gnocchi a ořechovým glazé.

Jídla jsou připravená v duchu kosmopolitní fusion kuchyně, která v kombinaci s nádherným prostředím a výhledem na Karlův most dělá z návštěvy Hergetovy Cihelny nezapomenutelný zážitek.

Kromě toho pokračuje restaurace v pravidelném představování zajímavých tuzemských i světových vín, kterým je vyhrazen každý páteční večer. Od 18 hodin zde probíhá řízená degustace vybraných vinařství, během níž se seznámíte s filozofií a stylem vybraného vinařství. Rodiny s dětmi pak „Hergetovka“ zve na oblíbené nedělní brunche.

www.kampagroup.com